Імміграція до Манітоби
-
Тобто, я повинна повідомити провінцію до того як перейду або вже після ?
-
На федеральному це ок, головне всіх повідомити вчасно і по формі
-
Доброго дня,хто знає щоб зробити апостиль на Укр диплом,треба відправляти документи в Україну,чи можна все зробити черей емейл,або через посольство чи імігрант центр
-
Якщо дійсно треба апостилювати документи українські - це можна зробити виключно в Україні. Апостиль прикріплюється фізично (зшивається) із документами.
-
Ні.То не те що треьа.Дякую
-
Яка різниця для чого,ох ви любопитні.Якщо є інформація простотнадайте.Ні?прогортайте
-
якщо ви для пр то апостіль не потрібен
-
Бо ви не розумієте, що питаєте Для Канади апостиль вашого диплома не має ніякого сенсу Якщо подача на пр, просто переклад та завірення у нотаріуса Якщо для роботи або EE то тільки через систему WES Ніяке посольство нічого не робить з вашими дипломами, відповідь залежить від того, що ви хочете робити з вашим документом?
-
Хоч одна людина адекватно відписала.Дякую вам!))
-
Ооо,ахах понеслась.Суд зібрали.Бо ж хтось плакати почав
-
@banofbot
-
Слухайте,я не написав щоб соплі жувати,або так або ні,свою виховну програму залиште будь ласка для себе👍
-
По перше я не уточнив чи для подачі чи не для подачі,це ваші догадки,по друге я спитав чи хтось знає чи можна.Або так або ні.А жувати мені цю резинку не треба,ви не розумііієте,вам на піаааар,вам не дааасть нічого,залиште при собі цей плач.бо це бред.питання не було про пр
-
Всього доброго