Імміграція до Манітоби
-
Ні, перед Канадою
-
минулого досвіду в Канаді?
-
Ми з 10 жовтня.
-
Наскільки мені відомо, то зараз 9-10 вересня розглядають
-
Добрий день. Ще хтось чекає так як ми нa AOR? З 22 жовтня чекаємо
-
Я 21 вересня подала. Ще не отримала
-
кому таке приходило? це означає, що мені потрібно додати копію паспорта до заявки? а я доклав оригінал? або потрібно просто мати копію якщо попросять?
-
Дякую 🙏
-
В електронному вигляді це копія. Оригінал це якщо буде запит на фізичний паспорт.
-
Я зробив це , але я додав оригінал, це було моєю помилкою? Чи це байдуже ?
-
Це автоматично приходить, що ваша заявка в обробці. Якщо паспорт прикріпили до списку документів то непотрібно, тільки в разі якщо буде запит від них.
-
Якщо це в Україні можна взяти форму ок5
-
🔴🟠🔴🟠🔴🟠🟠🟠🔴🔴 🔴🔴 🟠🟠🟠🟠🔴🔴🟠🟠🟠 🔴🔴🟠🟠🟠🟠🟠🔴🔴🟠🔴🔴🔴🔴 🔴🔴🔴🟠🔴🟠🔴🟠 🟠🟠🟠🟠🔴🟠 🔴🔴🟠🔴🟠🔴🔴🟠 🔴🔴🔴🔴 @pod909
-
@chornobrovamoloda хоче кікнути @buyingspade з чату. Згодні? Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
@banofbot
-
Підкажіть будь ласка,я правильно розумію отримав аор,при подачі на фед.єтап за біометрію не платив,отримав аор,прийшов лінк на оплату біометрії,заплатив,потім чек прикріпив,і тепер мені треба чекати листа від ircc і потім мені треба записатись на біометрію?бо я чув мов оплатив і треба десь там реєструватися і самому записуватись
-
Чекайте, коли вам прийде запрос на здачу біометрії, без цього не записатись.
-
Чекати, вас має прийти Biometric collection letter
-
Доброго дня. Минулого разу я заводила окремі облікові записи для чоловіка і себе щоб зняти обмеження з Work Permit. Чи можна цього разу додати чоловіка до спільної аплікації як члена сім'ї чи тільки дітей можна додавати? Це нормально, що для решти членів родини фото не потрібно?
-
Для кожного потрібно окрема аплікація на перміт чи на візитор рекордс. Неважливо чи це дорослий чи дитина. Ви можете подати всі під своїм АКАУНТОМ, але аплікація та пакет документів має бути окремі на КОЖНОГО
22 Jan 2023, 05:40
231112/239178
33 minutes ago