Імміграція до Манітоби
-
Я здавала без підготовки. Тобто я подивилася , яка в тесту структура, що собою представляє кожен блок, скільки часу дається на кожне завдання, це все в інтернеті та на ютюбі. Але не готувалася. Тест не сподобався, бо він, таки, не стільки про знання мови, як про підточеність до формату. Особливо це стосується writing. Результат для моіх потреб мене задовільнив на той момент, але з підготовкою був би однозначно вищим.
-
Тобто подається один, в кого вийде набрати ці бали, і тягне всіх іншіх? Правильно?
-
Тобто якщо подається пара, то кожен повинен набрати 60 балів?
-
Програма номінації спрощена, тому що зараз дровлять українців зі спеціального пулу, кожний місяць. Щоб тебе дровнули, треба бути eligible. Щоб бути eligible, треба: Ukrainian citizenship minimum CLB 4 supported with valid IELTS test established connection to Manitoba (close relative, distant relative, friend, community support, previous employment or studies in Manitoba) score of at least 60 points according to MPNP assessment
-
І яку ж вона носить назву? (Спойлер - немає ніякої окремої програми для українців. Є лише приоретизація заявок EOI від українців. І це - геть усе, що зроблено для українців по CUAET. Всі критерії подачі EOI та MPNP мають бути дотримані українцями так само, як іншими.)