Імміграція до Манітоби
-
Так напевно фільтрують кількість людей, щоб не просто відмовляти а просто щоб не встигали
-
Ще не відправили. Але сьогодні розмовляли з диспетчером IRCC, сказав все заново. Можливо навіть довше
-
Тут радили дзвонити багато разів, поки не потрапите на оператора, якій відмітить ваше заявку. І не треба буде знову чекати 6 місяців
-
Хто отримував Work Permit по продовженому паспорту? Можете будьласка скинути приклад як ви все оформляли? (Файл с паспортом) Буду вдячний
-
Пошукайте по чату. По ключовим словам. Це обговорювалось десь 1-2 тижні. Тут дівчина є якій 2 рази вертали. І вона через дзвінок свою заявку ніби оновила
-
Дійсно таке можливо?
-
-
Щиро дякую!!!!!
-
Будь ласка, допоможіть мені. У мене таке питання. Я перебуваю в очікуванні номінації за NOC 33102. Наразі я втратила роботу. Знайти нову роботу за цим NOC поки що не можу. Скільки часу у мене є для пошуку нової роботи? Чи можу я влаштуватися на роботу за NOC 44101? Чи дозволено це робити під час очікування номінації, чи мені одразу чекати на відмову?
-
-
Both screenshot saying same information. Only on the first one is a small thing that if principal applicant is younger than 18, than sponsor or legal guardian must fill out the form. Otherwise both screenshots saying same information - only about people 18 and older.