Імміграція до Манітоби
-
І яку ж вона носить назву? (Спойлер - немає ніякої окремої програми для українців. Є лише приоретизація заявок EOI від українців. І це - геть усе, що зроблено для українців по CUAET. Всі критерії подачі EOI та MPNP мають бути дотримані українцями так само, як іншими.)
-
Спробуйте пройти Ielts в інтернеті, хочаб читання та слухання і побачите на що можете сподіватись.
-
А CELPIP для MPNP здати неможливо?
-
Не знаю, який у вас рівень)
-
Можна, та отримаєте на 2-3 бали менше
-
А як це канадець може бути депортований? Забрати громадянство не можуть у тих, хто тут народився ж
-
Так а якщо бакалавр 2 роки на базі коледжу, то для імміграції подавати обидва дипломи?)
-
У мене нема в планах когось дурити, просто був цікавий опис такого "друга"
-
Ага, ну тоді без шансів)
-
Ще раз: факт дружби встановлюється через історії месенджера, листування тощо. Це має бути багаторічна дружба. Сумніваюся, що хтось захоче дати певні гарантії людині, яку мало знає, підписати зобов'язання та у випадку виявлення фактів фейкі, ще бути депортованим за компанію
-
Ні, не згоряють, але має бути дуже важлива причина чому ви змінили роботодавця, все також має бути погоджено із офіцером.
-
За гроші і не треба, знайду і так, коли приїду
-
Не тільки факт підтвердження, друга також має відповідати певним вимогам і підписати settlement plan. Знайти друга за гроші не вийде, вже були такі історії.
-
Ну, це можна влаштувати)
-
Мабуть він повинен написати якийсь лист чи рекомендацію для підтвердження
-
Якщо менше шести місяців то начебто так
-
61, без досвіду і знайомих в Манітобі
-
Мені цікаво, а як доказати, що маєш друга у Манітобі? Листування чи фотки разом?
-
Ну диплом я не рахував, ще два роки
-
Ну я туди зарахував ще свого бакалавра, якого отримаю у наступному році) Без нього 47, виходить
22 Jan 2023, 05:40
23127/232166
30 minutes ago