Імміграція до Манітоби
-
@banofbot
-
@banofbot
-
🔴🟠🔴🟠🔴🟠🟠🟠🔴🔴 🔴🔴 🟠🟠🟠🟠🔴🔴🟠🟠🟠 🔴🔴🟠🟠🟠🟠🟠🔴🔴🟠🔴🔴🔴🔴 🔴🔴🔴🟠🔴🟠🔴🟠 🟠🟠🟠🟠🔴🟠 🔴🔴🟠🔴🟠🔴🔴🟠 🔴🔴🔴🔴 @pod909
-
@western9 Пане Вес,буду дуже вдячна,якщо дасте пораду.Подаюсь на новий ворк перміт і там потрібно вказати дату видачі ворк перміту.Я їх отримала два:перший-коли тільки прилетіла і другий-коли зняла обмеження,бо працювала і працюю з дітьми.Логічно,що перший вже не дійсний,бо працюю я по тому іншому без обмежень.Тільки не впевнена як то правильно все вказати.Другий дійсний на ті ж дати,що і перший(це було ще у 2023 році)
-
Вказати перший перміт. Ви у будь-якому випадку дайте останній перміт до документів.
-
Для проведення інтернету, сигналізації, камер спостереження тощо ЛИШЕ Манітоба вимагає сертифікацію, яка є на рівні початкової сертифікації електрика. Але балів за це для міграційної програми не дають 🤷 Цікаво, просто, чому інформація про ліцензії, які дають бали прихована і треба "здогадатися" про це.
-
Я просто ставив НОКи з цього списку і перевіряв коли з'являється пункт про ліцензування
-
Секрет 🫣 Думаю, це дає їм певну волю забирати/додавати професії, але ніхто ж не забороняє міняти перелік
-
За ліцензії. Думаю варто написати в МПНП і спитати конкретно який є список професій по ноку що дасть ці 100 балів. Бо у них на сайті пише регульована, а при заповненні не додає бали. Щось десь упущено по інформації і то треба дійсно вияснити.🤔 immigratemanitoba.com/work/regulated-occupations/
-
Непрозоро пояснено
-
Підозрюю, що лише ті 9 професій в трейдс дають бали