Імміграція до Манітоби
-
Привіт. Підкажіть, як правильно підгружати бакалаврські та магістерські дипломи? На подачу на номінацію від провінції? Бо там у додатків аж 8 сторінок. Чи не може це спричинити шо система не пропускає на Ревью і сабміт, якщо завантажив повністю окремими файлами? І без перекладу, бо диплом двомовний?
-
Привіт. У мене виникло запитання щодо проводжання work permit. Я вже продовжував work permit минулого року. В пункті 7. Current country or territory or residence потрібно вказувати часові рамки дії актуального work permit чи вказувати початкову дату дії першого work permit.
-
Об'єднайти додатки в один документ
-
Тоді файл більше 2 МГ
-
Ви коли документи додавали про освіту, в transcript додавали копію додатку, а там де копія диплому була тільки копія диплому?
-
@banofbot
-
ИНТИМ ПОИСК 🔞🪄 Ищи любую знакомую 👇🔎 @finder_int1m @finder_int1m @finder_int1m
-
Система не пропускає
-
От думаю чи не перегрузила файлами ....і чи не могло це спричинити ось це.....
-
Доброго дня! А якщо вже подали сімейну аплікацію, то тепер просто чекати?
-
Ви коли документи додавали про освіту, в transcript додавали копію додатку, а там де копія диплому була тільки копія диплому?
-
Спочатку скан диплому. Потім скан транскрипту аж 8 сторінок. А переклад не нажимала кнопку бо він двомовний. Бо тоді в ідеалі треба було б підгружати і 8 сторінок тих самих додатку.
-
Перевірте розмір файлу, може дійсно з цим проблеми. В мене додаток був завеликий за розміром, тому я розділила його на дві частини. Документ назвала First name_Last name_Bachelor Transcript_Part 1, потім ще один документ вкінці назва Part 2
-
вітаю, прийшов запит відправити форму IMM 5669 (Schedule A: Background/ Declaration Form) повторно бо є проміжки часу в personal history. питання 1: про military в мене військова кафедра, в онлайн аплікації відмічав none, та прикріпив explanation letter. тут також написав none, чи потрібно знову прикріпляти нове explanation letter чи ні? питання 2: в кінці просять підпис, підписати як і в онлайн заявці просто ім'я та фамілія, чи зробити електронний підпис як від руки? хто з таким також стикався, як робили?
-
Ні, сканером