Імміграція до Манітоби
-
Ви коли документи додавали про освіту, в transcript додавали копію додатку, а там де копія диплому була тільки копія диплому?
-
@banofbot
-
ИНТИМ ПОИСК 🔞🪄 Ищи любую знакомую 👇🔎 @finder_int1m @finder_int1m @finder_int1m
-
Система не пропускає
-
От думаю чи не перегрузила файлами ....і чи не могло це спричинити ось це.....
-
Доброго дня! А якщо вже подали сімейну аплікацію, то тепер просто чекати?
-
Ви коли документи додавали про освіту, в transcript додавали копію додатку, а там де копія диплому була тільки копія диплому?
-
Спочатку скан диплому. Потім скан транскрипту аж 8 сторінок. А переклад не нажимала кнопку бо він двомовний. Бо тоді в ідеалі треба було б підгружати і 8 сторінок тих самих додатку.
-
Перевірте розмір файлу, може дійсно з цим проблеми. В мене додаток був завеликий за розміром, тому я розділила його на дві частини. Документ назвала First name_Last name_Bachelor Transcript_Part 1, потім ще один документ вкінці назва Part 2
-
вітаю, прийшов запит відправити форму IMM 5669 (Schedule A: Background/ Declaration Form) повторно бо є проміжки часу в personal history. питання 1: про military в мене військова кафедра, в онлайн аплікації відмічав none, та прикріпив explanation letter. тут також написав none, чи потрібно знову прикріпляти нове explanation letter чи ні? питання 2: в кінці просять підпис, підписати як і в онлайн заявці просто ім'я та фамілія, чи зробити електронний підпис як від руки? хто з таким також стикався, як робили?
-
Ні, сканером
-
Ви скани телефоном робили?
-
Перевірте розмір файлу, може дійсно з цим проблеми. В мене додаток був завеликий за розміром, тому я розділила його на дві частини. Документ назвала First name_Last name_Bachelor Transcript_Part 1, потім ще один документ вкінці назва Part 2
-
В мене навіть якщо дві сторінки робити одним файлом то вже перевищує 2 мг тому я й робила кожну сторінку окремим файлом. От і вийшло 8 сторінок
-
В групі неодноразово підіймалась тема двомовних дипломів, не думаю що проблема в відсутності документу з позначкою переклад
-
Я подала трьох членів сім'ї (себе, чоловіка і сина) в одній аплікації на продовження ворк/стаді пермітів.
-
Треба змінити формат сканування. Там є формат скану як картинка і як документ, якийсь із них надзвичайно важкий, якийсь - дуже маленький. Там просто треба змінити форматування і все буде ок
-
Спробуйте додати лише один документ в поле transcript і натисніть Review вашої заявки, якщо Вас далі система пропустить, тоді проблема з цими документами (треба скани переробити), якщо ні, то можливо проблема не з цим