Імміграція до Манітоби
-
Ні, сканером
-
Ви скани телефоном робили?
-
Перевірте розмір файлу, може дійсно з цим проблеми. В мене додаток був завеликий за розміром, тому я розділила його на дві частини. Документ назвала First name_Last name_Bachelor Transcript_Part 1, потім ще один документ вкінці назва Part 2
-
В мене навіть якщо дві сторінки робити одним файлом то вже перевищує 2 мг тому я й робила кожну сторінку окремим файлом. От і вийшло 8 сторінок
-
В групі неодноразово підіймалась тема двомовних дипломів, не думаю що проблема в відсутності документу з позначкою переклад
-
Я подала трьох членів сім'ї (себе, чоловіка і сина) в одній аплікації на продовження ворк/стаді пермітів.
-
Треба змінити формат сканування. Там є формат скану як картинка і як документ, якийсь із них надзвичайно важкий, якийсь - дуже маленький. Там просто треба змінити форматування і все буде ок
-
Спробуйте додати лише один документ в поле transcript і натисніть Review вашої заявки, якщо Вас далі система пропустить, тоді проблема з цими документами (треба скани переробити), якщо ні, то можливо проблема не з цим
-
Інакше заявка згорить
-
Справа в тому що в мене дед лайн у вівторок.
-
Я тільки що пробувала видалити лишні сторінки і лишила лиш два файли.....все одно не пропустило далі.
-
Я вказала що мій чоловік і син імігрують зі мною і подала всіх в одній аплікації 😔 Тепер просто чекати чи переробляти?
-
763кб