Імміграція до Манітоби
-
Розмір в межах ліміту, але спробуйте стиснути файли і знову додати знову, бо варіантів у вас небагато, як і часу. Треба знайти причину
-
Так, заповнювала на кожного окрему форму
-
Дякую!
-
Я думаю якби були помилки в заявці то підсвічувала б червоним і не пропускало б далі.
-
Якщо і це не спрацює, значить глюк в системі. Час обмежений, може кудись телефонувати? Є в когось номер?
-
Як це зробити?
-
Відкрийте сайт в режимі інкогніто і спробуйте зайти.мені допомагало
-
спробуйте відкрити завтра вранці, воно оновлюється щоранку, і тоді додайте необхідні документи. у мене те саме було. якщо раптом не оновиться - зробіть скрiни помилки, і всі необхідні документи і скрiни помилки - вишліть на імейл офіцеру, який зробив запит і напишіть пояснення.
-
Я замість нового джоб офер додавал лист пояснення, де писал що мене звільнили, ви можете написати що лей офф, там де данні нового працедавця я писав unknown yet, там где контакти писав себе.
-
Всім доброго ранку. Підскажіть будь ласка, при заповненні форми на продовження ворк перміту треба вказати досвіт роботи за останні 10 років, то якщо моя дружина була в декреті і не процювала що ми моємо вказати? Вибачте, що дублюю ще раз але може було у когось теж таке