Імміграція до Манітоби
-
спробуйте відкрити завтра вранці, воно оновлюється щоранку, і тоді додайте необхідні документи. у мене те саме було. якщо раптом не оновиться - зробіть скрiни помилки, і всі необхідні документи і скрiни помилки - вишліть на імейл офіцеру, який зробив запит і напишіть пояснення.
-
Я замість нового джоб офер додавал лист пояснення, де писал що мене звільнили, ви можете написати що лей офф, там де данні нового працедавця я писав unknown yet, там где контакти писав себе.
-
Всім доброго ранку. Підскажіть будь ласка, при заповненні форми на продовження ворк перміту треба вказати досвіт роботи за останні 10 років, то якщо моя дружина була в декреті і не процювала що ми моємо вказати? Вибачте, що дублюю ще раз але може було у когось теж таке
-
Вітаємо, Dima! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Maternity leave якщо в декреті
-
Домагаю податись на новий work permit . Людина оплатила давно але заявку подає зараз чи це окей додати оплату до other information і почивати I am exempt from paying fees ? Бо інших варіантів я не бачу
-
Не думала ніколи про таке, але якщо вийде у вас поділіться досвідом
-
Шукаю персонального помічника, хороша з/п, досвід не обов'язковий, навчання буде, тижнева оплата, гнучкий графік. Для отримання додаткової інформації надсилайте повідомлення!
-
Друзі, Продовжуємо допомагати нашим захисникам і оголошуємо наш збір, який, як завжди, «треба на вчора»! Цього разу збираємо кошти на квадрокоптери DJI Mavic 3T для 58-ї Окремої мотопіхотної бригади, яка виконує бойові завдання на найгарячіших напрямках. Сума збору чимала, але разом ми зможемо допомогти нашим військовим! Закупівлю квадрокоптерів буде здійснено через БФ «Стукіт серця». Я особисто працюю із волонтерами даного фонду давно та знаю їх з дитинства, довіра 100%. Давайте разом покажемо, що українці в Манітобі підтримують ЗСУ та наближають перемогу! Разом — до перемоги! 💙💛 Потрібно зібрати 300,000 грн, а це всього $10,000. E-transfer для збору [email protected] PayPal: [email protected]