Імміграція до Манітоби
-
Домагаю податись на новий work permit . Людина оплатила давно але заявку подає зараз чи це окей додати оплату до other information і почивати I am exempt from paying fees ? Бо інших варіантів я не бачу
-
Не думала ніколи про таке, але якщо вийде у вас поділіться досвідом
-
Шукаю персонального помічника, хороша з/п, досвід не обов'язковий, навчання буде, тижнева оплата, гнучкий графік. Для отримання додаткової інформації надсилайте повідомлення!
-
Друзі, Продовжуємо допомагати нашим захисникам і оголошуємо наш збір, який, як завжди, «треба на вчора»! Цього разу збираємо кошти на квадрокоптери DJI Mavic 3T для 58-ї Окремої мотопіхотної бригади, яка виконує бойові завдання на найгарячіших напрямках. Сума збору чимала, але разом ми зможемо допомогти нашим військовим! Закупівлю квадрокоптерів буде здійснено через БФ «Стукіт серця». Я особисто працюю із волонтерами даного фонду давно та знаю їх з дитинства, довіра 100%. Давайте разом покажемо, що українці в Манітобі підтримують ЗСУ та наближають перемогу! Разом — до перемоги! 💙💛 Потрібно зібрати 300,000 грн, а це всього $10,000. E-transfer для збору [email protected] PayPal: [email protected]
-
PR Timeline для 1 людини, програма SWM EOI: May 20, 2023 LLA: June 1, 2023 Provincial application submitted: June 11, 2023 Received nomination: March 8, 2024 PR portal submitted: March 10, 2024 Biometrics: June 24, 2024 Final Decision: November 1, 2024 Portal 1: November 19, 2024 Portal 2: November 22, 2024 eCoPR: February 6, 2025 PR card: February 21, 2025 Всім бажаю успіху і щоб процес був швидким!
-
Привіт) питання: при продовженні WP потрібно загрузити тільки новий паспорт чи обидва?
-
у когось був запит повторно відправити форму IMM 5669? є декілька питань
-
Той по якому подаєте на WP. Новий
-
Спробуйте інший браузер, наприклад. Або режим інкогніто.
-
Підкажіть хто як заповнював IMM5562 для подачі на ПР? Роблю з відео, там у прикладі тільки поїздка в канаду, а до цього поїздка до Парижа до війни їй. Але ж ми виїжджали не відразу до Канади, а їхали через кілька країн до країни, де потім подавалися по CUAT і чекали на наші паспорти 5 місяців. Адже це теж треба вписати? А яку причину поїздки у такому разі хтось вказував? Дякую
-
Доброго дня,цікавить таке питання. Якщо ми подалися на ПР і наші ВП закінчуються,а нам відказали або в процесі.Чи зможемо ми зробити мені ВП,малому СП,якщо працюватиме тільки чоловік і йому на роботі дадуть ВП?
-
Підкажіть будь ласка який зараз процес подання українцям на візу. Якщо я хочу щоб мої батьки приїхали. Де це подається і фінансова частина чи мені потрібно показувати мої фонди чи їм треба треба мати якусь суму . Дякую