Імміграція до Манітоби
-
Привіт) питання: при продовженні WP потрібно загрузити тільки новий паспорт чи обидва?
-
у когось був запит повторно відправити форму IMM 5669? є декілька питань
-
Той по якому подаєте на WP. Новий
-
Спробуйте інший браузер, наприклад. Або режим інкогніто.
-
Підкажіть хто як заповнював IMM5562 для подачі на ПР? Роблю з відео, там у прикладі тільки поїздка в канаду, а до цього поїздка до Парижа до війни їй. Але ж ми виїжджали не відразу до Канади, а їхали через кілька країн до країни, де потім подавалися по CUAT і чекали на наші паспорти 5 місяців. Адже це теж треба вписати? А яку причину поїздки у такому разі хтось вказував? Дякую
-
Доброго дня,цікавить таке питання. Якщо ми подалися на ПР і наші ВП закінчуються,а нам відказали або в процесі.Чи зможемо ми зробити мені ВП,малому СП,якщо працюватиме тільки чоловік і йому на роботі дадуть ВП?
-
Підкажіть будь ласка який зараз процес подання українцям на візу. Якщо я хочу щоб мої батьки приїхали. Де це подається і фінансова частина чи мені потрібно показувати мої фонди чи їм треба треба мати якусь суму . Дякую
-
Ми також маємо країни, де були прольотом кілька годин, з аеропорту не виходили, але печатки є. Наразі помітили, що при подачі на КУАЄТ не вписали одну країну транзиту, були там 3 години і думали, що навіть печатки немає, а зараз знайшли її та згадали. Не знаю, на скільки це не добре? ((
-
Ми також маємо країни, де були прольотом кілька годин, з аеропорту не виходили, але печатки є. Наразі помітили, що при подачі на КУАЄТ не вписали одну країну транзиту, були там 3 години і думали, що навіть печатки немає, а зараз знайшли її та згадали. Не знаю, на скільки це не добре? ((
-
Можна онлайн