Імміграція до Манітоби
-
Ми також маємо країни, де були прольотом кілька годин, з аеропорту не виходили, але печатки є. Наразі помітили, що при подачі на КУАЄТ не вписали одну країну транзиту, були там 3 години і думали, що навіть печатки немає, а зараз знайшли її та згадали. Не знаю, на скільки це не добре? ((
-
Ми також маємо країни, де були прольотом кілька годин, з аеропорту не виходили, але печатки є. Наразі помітили, що при подачі на КУАЄТ не вписали одну країну транзиту, були там 3 години і думали, що навіть печатки немає, а зараз знайшли її та згадали. Не знаю, на скільки це не добре? ((
-
Можна онлайн
-
Я так писав,як в відео.І все ок було.
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/refugees/help-within-canada/health-care/interim-federal-health-program/coverage-summary.html
-
Подруга вчора подалася на ворк перміт, я була біля неї. Все робили по стандарту. Заявка на ворк перміт подана. Прийшов лист на емейл сьогодні що є зміни, зайдіть почитайте нові повідомлення. Нових повідомлень не було, але побачила, що є якась не відправлена аплікація. Взагалі без поняття що це. Просто видалили їі, але повідомлень нових немає, чому прийшов емейл
-
Та теж так думаю, але я перед цим з її сестрою робили аплікацію, там все ок, прийшов сьогодні лист, який треба докріпити до ворк перміту і що заявка в розгляді. Та і я вже 4 успішні аплікації до цього робила самостійно для себе і чоловіка. Тому вперше з таким стикаюся