Імміграція до Манітоби
-
Я прочитав, що можуть на рік видати лише 6000 номінацій на всіх. Це звичайно дуже мало, бо впевнений, що наступного року буде ажіотаж українців. Так розумію, що дадуть номінації тім, у кого більше за все балів.
-
Ні, не можуть. Провінція дає номінацію , а не ПР. Читайте умови на офіційному сайті MPNP. Можуть відізвати номінацію, якщо через якісь причини ви не виконуєте критерії на ПР під часу процесу. Наприклад, втратили роботу і не знайшли вчасно.
-
Пошукайте по чату: для українців є окрема програма у Манітобі. Ми вже писали неодноразово.
-
Мені цікаво коли вже почнуть дровити к'юейтішніків, скільки мінімальний бал там треба для номінації гарантованої...
-
Так, все тепер стало на свої місця, головне до PR досидіти, я трохи плутав номінацію та пр
-
Порахуйте чи набираєте 60 балів. Якщо так, то зможете податися через 6 місяців . Якщо не отримуєте 60 балів, то потрібно буде відпрацювати 6 місяців по професії in demand або 12 місяців на будь-якій іншій і аж тоді подаватися, але це буде загальний стрім, будете у загальному пулі сидіти, не для українців.
-
Якщо ви звалите з Манітоби коли у вас ще немає PR, то тоді 100% чекай біди. Прецеденти були вже, навіть з номінацією.
-
Ну поки що пруфів ніяких немає. Взагалі якщо тебе номінувала прова, то PR отримаєш десь через рік-два. А далі вже програма отримання громадянства чисто федеральна, тому ніяка прова влізти не може
-
ну ось з того чату й кажуть, до цього ще чув на якомусь стрімі але звучить як дурня
-
На скільки реально отримати людинi 30 років, без потрібної спеціальності, працюючи на нок С в Манітобі? Є диплом спеціаліста (5 років, він, за ідеєю, дасть бали). Англійська слабка, але, думаю якщо завзято займатися, то селпіп на 4 може і здам.
-
Це б порушувало конституцію
-
Не пишіть дурниці. Ніхто нічого не забороняє. Отримали ПР і хоть в Нанавут чи Юкон. Купа народу поїхало з ПР до інших провінцій через ті чи інші причини.
-
Кажуть Вінні забороняє переїжджати до отримання громадянства, але мені здається це що не так
-
Ви у Манітобі?
-
WES не є обов'язковою вимогою для провінційної програми.
-
Тут є люди які отримали ПР і переїхали до іншої провінціі до отримання громадянства? Деякі кажуть що потім проблем з громадянством не буде, інші ж навпаки. Чи може знайомі є які так робили
-
Наскільки +? Взагалі в багатьох країнах на пенсію виходять в 67
-
Є віза для батьків але там квоту вибирають на рік за лічені хвилини
-
Буде 0 балів за вік і важко компенсувати але можна якщо хороша англійська та освіта
-
а так можна? Читаю про программу перевезення через спонсорування, так там може і десять років тривати 🤷🏼♀️
22 Jan 2023, 05:40
23162/232166
20 minutes ago