Імміграція до Манітоби
-
Я довго чекала, бо в мене не було довiдки про несудимiсть з Китаю , писала лист пояснення чому нема. Тому так час затягнуло.
-
Дякую
-
Дякую! Ще лиш одне запитаю, тут зараз не лише я в чаті заново заповнюю imm5669. Ви радили створювати таблички, коли все не поміщається (адреси/робота) Краще всю інформацію в excel таблиці вказати, чи почати у формі їхній, а продовжити в таблиці своїй? І ту створену таблицю помістити в їхній документ (щоб воно було одним файлом типу) чи завантажувати різними файлами?
-
Пан Вес може ви можете порадити продовжує чоловік ворк перміт з попереднього умови не знімав і відмовили йому у вакансії в догляд за людьми похилого віку що зараз при продовженні на перміт тут написати де є питання про health siences worker?
-
Всім вітання, маю питання щодо Ворк Перміту. Моя мама була в Канаді, та повернулася додому більше року тому. Зараз планує приїхати в Канаду у березні щоб продовжити ворк перміт. Я хочу купити їй білети, десь на два тижні перебування тут, та не знаю як правильно поступити. Моє питання: чи потрібно їй зробити новий медікал екзамен до приїзду в Канаду? Чи одразу після приїзду? І чи буде проблема якщо вона повернеться в Україну одразу після заповнення аплікації на продовження Ворк Перміту. Всім дякую Пане @western9 дуже сподіваюсь на вашу відповідь.
-
Скиньте будь ласка ще раз цю ексель таблицю не можу знайти в чаті,дякую
-
Так, це зрозуміло, дякую. Крім цього вони ще просять над табличкою написати їм'я/прізвище/форму/номер питання. Питання в тім чи свою табличку грузити окремим файлом чи "прифотошопити" цей листок в оригінальну їхню форму. Напевно офіцер було б зручніше бачити все в одному файлі🤷♂️