Імміграція до Манітоби
-
У мене професія не пріоритетна , отримала LAA без проблем за 7 днів
-
Добрий вечір, хто може підказати, зараз якщо подаватися на PR, треба вже щоб професія була зі списка затребуваних in demand? Чи ні? І якщо професії нема у списку то по ній вже нема сенсу подаватися? Наприклад тракдрайверів там нема, тобто шансів теж буде небагато, тому що вони пішуть що при виборці пріоритет буде у професій зі списка in demand.
-
Була схожа проблема, тільки в дітей visitor record, щось не передбачено подача на вклейку по visitor record і коли Ви подаєте на дітей разом з Вами то система дає заповнювати іншу форму (не imm5257e), а потрібна саме ця форма для подачі на Visitor Visa. Тут же в чаті одна жінка поділилася досвідом і я Вам розповідаю: ми подавали на кожну дитину з окремого кабінету IRCC, на одну з мого, на другу з кабінету жінки (так як в одному кабінеті дає засабмітити тільки одну заявку на візу доки не вклеють). При подачі робите всі ті самі кроки як на дорослого з work permit, головне згенерувати правильну анкету для заповнення - imm5257e. В списку документів до завантаження завантажуєте visitor record дитини, пишете пояснення в cover letter що прибули по foil-less візі і не маєте змоги подати на вклейку за межами Канади. Хоча якщо у Вас вже є study permit на дітей то здається мені, по пам'яті, що з study permit є можливість подати на візу як і з work permit.
-
Всім привіт , хто знає як зараз з здачею біометріі ще потрібно рееєструватись попередньо
-
Winnipeg! We continue FREE computer classes in Ukrainian for Ukrainian seniors (55+). Available online, mornings, afternoons. Immigration status in Canada does not matter. To register or learn more, please email Olga Zolotkova at [email protected] (in Ukrainian) or [email protected] (in English) or call at 204-560-4400. Продовжуємо БЕЗКОШТОВНІ комп’ютерні заняття українською мовою для українських пенсіонерів (55+). Старт навчання четвертої групи планується з 16 січня можливий час занять: з 2 pm - 4 pm два рази на тиждень за сталим графіком (понеділок і четвер) або ранком з 10 am - 12 pm два рази на тиждень за плаваючим графіком (дні будуть обговорені пізніше). Імміграційний статус в Канаді не має значення. Щоб зареєструватися чи дізнатися більше, надішліть електронний лист Ользі Золотковій на [email protected] (українською) або [email protected] (англійською) або зателефонуйте за номером 204-560-4400. ☝️Для реєстрації, можна писати мені в особисті повідомлення (повне ім’я, вік і електронну пошту). Я викладач курсів. Заняття з трьома групами вже успішно завершено. Вивчаємо основи роботи з комп’ютером: роботу з поштою, пошук в мережі Інтернет, робота з продуктами Google (онлайн документи та диск), роботу з текстом, таблицями, зображеннями, основний цифровий контент Вінніпег. За 12 занять студенти отримують сертифікати та навики роботи з комп'ютером, при необхідності надаються в користування бувалі у вжитку, але безкоштовні настільні комп’ютери. alteredminds.ca/computers-for-life/
-
Це обговорювалося в чаті про життя у Манітобі, t.me/ManitobaLife І список документів був, пошукайте по чату
-
Доброго дня всім! Питання щодо заміни українських водійських прав: чи є така можливість (замінити олні права на інші) у Манітобі? Що для цього потрібно? Допоможіть будь ласка!)
-
Питання про гроші в SWM нікуди не дівається , просто коли ви працюєте простіше пояснити за які кошти ви живете і утримуєте сім’ю
-
По SWM ви продовжуєте працювати на того самого роботодавця. Там складніше змінити потім роботу, але можливо. Взагалі не рекомендується змінювати роботу аж до отримання номеру файлу на федеральному етапі. Але це тільки слова. SWM передбачає постійне працевлаштування аж до отримання ПР.