Імміграція до Манітоби
-
🔝💛МАГАЗИН ТЮТЮНОВИХ ВИРОБІВ З УКРАЇНИ 💛🔝 ✅ У НАС В НАЯВНОСТІ:👇 💎 Популярні цигарки з України 🚬 💎 Великий вибір одноразових вейпів Elf Bar та інших брендів ⚠️ 💎 Рідини для вейпів та POD-систем Chaser 💨 💎 Стіки для IQOS та GLO 🆒 💎 І багато іншого за доступними цінами! 🛒 Майже весь асортимент – прямо з України! 🗺 🎗 Замовлення приймаємо в Direct.🎗 Не пропустіть! ⏰ Замовляйте прямо зараз, щоб отримати улюблений товар швидко та зручно!
-
Видаліть цей непотріб…
-
Туди здається не прикріпляла
-
Підкажіть будь ласка, якщо прийде запит на Мілітарі, що і куди потрібно буде завантажити? Хочу заздалегідь усе підготувати, щоби під рукою було. А то багато хто говорить, що всього 7 днів терміну можуть дати. Якщо вже було - скиньте посилання будь-де почитати. Наперед вдячний.
-
Дякую, а що саме завантажувати? Може я можу десь прочитати про це, щоб все зробити правильно?
-
Жах. Ось тому і хочу підготувати одразу і переклад і дані, щоб її під рукою було. Хто може підказати будь ласка?
-
Доброго ранку , люді добрі . Скажіть будь ласка , хто додавав документи через форму , яке вам повідомлення у відповідь приходило ? Мені завжди приходило як на першому скріні , де прописано що вони прийняли документи . Сьогодні прийшло по іншим документам такого формату , як на другому скріні . Там просто прописано «we verified the information you provided” . Нічого про те , що вони додали чи передали офіцеру . Чи це ок ? Чи панікувати?
-
Мій залежний член сім’ї не може подати заявку на продовження Work Permit за програмою CUAET через закінчення терміну дії паспорта, а можливості його замінити немає. Чи можна в такому випадку подати заявку на TRP + WP у паперовому форматі? Чи не вплине це на процес отримання PR, якщо я перебуваю на федеральному етапі та очікую на FD?