Імміграція до Манітоби
-
Підкажіть будь ласка, якщо прийде запит на Мілітарі, що і куди потрібно буде завантажити? Хочу заздалегідь усе підготувати, щоби під рукою було. А то багато хто говорить, що всього 7 днів терміну можуть дати. Якщо вже було - скиньте посилання будь-де почитати. Наперед вдячний.
-
Дякую, а що саме завантажувати? Може я можу десь прочитати про це, щоб все зробити правильно?
-
Жах. Ось тому і хочу підготувати одразу і переклад і дані, щоб її під рукою було. Хто може підказати будь ласка?
-
Доброго ранку , люді добрі . Скажіть будь ласка , хто додавав документи через форму , яке вам повідомлення у відповідь приходило ? Мені завжди приходило як на першому скріні , де прописано що вони прийняли документи . Сьогодні прийшло по іншим документам такого формату , як на другому скріні . Там просто прописано «we verified the information you provided” . Нічого про те , що вони додали чи передали офіцеру . Чи це ок ? Чи панікувати?
-
Мій залежний член сім’ї не може подати заявку на продовження Work Permit за програмою CUAET через закінчення терміну дії паспорта, а можливості його замінити немає. Чи можна в такому випадку подати заявку на TRP + WP у паперовому форматі? Чи не вплине це на процес отримання PR, якщо я перебуваю на федеральному етапі та очікую на FD?
-
Доброго ранку. Підкажіть, будь ласка, як краще зробити. Отримала новий WP, але ще не подала його на зміну SIN, в Avtopac, банк та хелс карту. В цю п'ятницу записана на консультацію та планую заповнювати податкову декларацію. Чи потрібно щоб були оновлені всі документи до цього (але до п'ятниці це нереально), чи все ж таки можна це зробити після того, як подам декларацію?
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/application-forms-guides/imm5546.html Відкрийте форму і там все буде. Якщо не служили, то дехто вказує Did not serve in the military service або Not applicable. Дехто пише I have never been conscripted into military service. Типу "На строкову військову службу ніколи не призивався".
-
Ви нічого міняти не будете. Ви додаєте новий документ, а вам збільшують тільки дати.
-
В мене так саме було. Той 1 лист був автоматичний. А другий там була інша що саме ми додали. І було написано, що дають тимчасовий номер. Але то типу не аор майте це на увазі
-
Якщо у вас звісно не протермінований старий вп
-
Нагадайте, військовий треба перекладати всі сторінки, навіть, якщо на них нема відміток?
-
Це не повʼязані між собою речі абсолютно