Імміграція до Манітоби
-
Мій залежний член сім’ї не може подати заявку на продовження Work Permit за програмою CUAET через закінчення терміну дії паспорта, а можливості його замінити немає. Чи можна в такому випадку подати заявку на TRP + WP у паперовому форматі? Чи не вплине це на процес отримання PR, якщо я перебуваю на федеральному етапі та очікую на FD?
-
Доброго ранку. Підкажіть, будь ласка, як краще зробити. Отримала новий WP, але ще не подала його на зміну SIN, в Avtopac, банк та хелс карту. В цю п'ятницу записана на консультацію та планую заповнювати податкову декларацію. Чи потрібно щоб були оновлені всі документи до цього (але до п'ятниці це нереально), чи все ж таки можна це зробити після того, як подам декларацію?
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/application-forms-guides/imm5546.html Відкрийте форму і там все буде. Якщо не служили, то дехто вказує Did not serve in the military service або Not applicable. Дехто пише I have never been conscripted into military service. Типу "На строкову військову службу ніколи не призивався".
-
Ви нічого міняти не будете. Ви додаєте новий документ, а вам збільшують тільки дати.
-
В мене так саме було. Той 1 лист був автоматичний. А другий там була інша що саме ми додали. І було написано, що дають тимчасовий номер. Але то типу не аор майте це на увазі
-
Якщо у вас звісно не протермінований старий вп
-
Нагадайте, військовий треба перекладати всі сторінки, навіть, якщо на них нема відміток?
-
Це не повʼязані між собою речі абсолютно
-
Це часта ситуація, багатьом зараз дають один день на надання military, причому такий запит саме у заявках на wp, не на PR. Для уникнення зайвих нервів військовий квиток має бути перекладений заздалегідь (терміновий переклад, як правило, коштує дорожче), а ще краще - коли він надісланий з заявкою одразу без запиту
-
Ні, це буде так «О, Лібертос. Цей точно не служив!»
-
Теоретично, можна затягнути час тим, що надіслати лише форму, без документу. Але, залежить, якщо у запиті відразу вимагали документ, може і не вийти
-
Так, обовʼязково
-
Ну про це також же має бути якийсь документ, вони ж не дізнаються це автоматично
-
Чи ви знаєте, якщо не служив і був списаний офіційно, то все одно запросять перевірку?
-
Вам треба це самостійно зробити. Автоматично нічого не оновлюється