Імміграція до Манітоби
-
-
Вам на це питання ніхто не дасть чіткої відповіді ,формальна довідка дійсна , але є вирогідність ,що офіцер може попросити нову ,особливо,якщо та справка була отримана задовго до того ,як покинули Україну . В вашому випадку «кілька днів»- може підійти . Але офіцер завжди зберігає за собою право запросити нову .
-
Мій залежний член сім’ї не може подати заявку на продовження Work Permit за програмою CUAET через закінчення терміну дії паспорта, а можливості його замінити немає. Чи можна в такому випадку подати заявку на TRP + WP у паперовому форматі? Чи не вплине це на процес отримання PR, якщо я перебуваю на федеральному етапі та очікую на FD?
-
Не знаю чи вплине, у нас та сама ситуація, подали документи на не головного апліканта в паперовому варіанті на TRP+WP 4ого лютого. Поки - тиша
-
Д.д. Почула інформацію, що на новий WP можна подати заявку додавши український паспорт і манітобські права(так як паспорт тільки до 27 року) + до всього пояснення,що хочу новий дозвіл на 3 роки але нажаль паспорт закінчується. Шанси розумію мінімальні але раптом Питання Чи хтось пробував так зробити? Чи мав хтось позитивний результат? Дякую
-
Це не має значення) в усіх перекладах по-батькові позначене саме як patronymic, тож це не викличе ніяких питань