Імміграція до Манітоби
-
Скажіть будь ласка, я правильно розумію, що в розділі персональної історії не треба розписувати всі подорожі детально? Наприклад, в мене є проміжоток по 5 країн за місяць. Їх там можна вказати грубо, а всі деталі розписуються у формі 5562 (історія подорожей)? Дякую
-
Я розумію що у ту форму не треба, мене збив факт того що я не додавав фото дитині канадця, бо наче не треба було ніколи
-
Скажіть коли треба прилінкувати аплікацію після АОР до акаунту, краще зробити новий, чи можно до старого? Звідки наприклад ворк перміт подавали
-
Підкажіть хто як заповнював IMM5562 для подачі на ПР? Роблю з відео, там у прикладі тільки поїздка в канаду, а до цього поїздка до Парижа до війни їй. Але ж ми виїжджали не відразу до Канади, а їхали через кілька країн до країни, де потім подавалися по CUAT і чекали на наші паспорти 5 місяців. Адже це теж треба вписати? Також були країни, де були проїздом 1-3 дні, транзитом. Їх також вказувати? А яку причину поїздки у такому разі хтось вказував? Дякую
-
@western9 Підкажіть будьласка, я приєдную аплікацію до свого акаунту зараз. Та там є питання: вкажіть кількість загальну людей у вашій аплікації включно мене. Чи потрібно мені вказувати кількість лише тих хто імігрує у цій анкеті, або усіх в загалом(включно степчілдрен)