Імміграція до Манітоби
-
@western9 Підкажіть будьласка, я приєдную аплікацію до свого акаунту зараз. Та там є питання: вкажіть кількість загальну людей у вашій аплікації включно мене. Чи потрібно мені вказувати кількість лише тих хто імігрує у цій анкеті, або усіх в загалом(включно степчілдрен)
-
Підкажіть будь ласка, якщо прийшов разом з АОР до запит на форму 5669, тільки на чоловіка. Треба заповнити тільки його адреси, або заповнювати всю форму взагалі з початку на всіх?
-
Вказувати усі поїздки, усі дні. Там де транзит, так і вказуйте транзит. Ну ми так робили принаймі, та всі знайомі теж.
-
Доброго вечора! Підкажіть: хтось стискався з подовженням Ворк Перміту на федеральному рівні? Я подовжила його, зара чекаю поки надішлють. Чи треба його десь відправляти їм? Коли: чекати на якісь запроси типу біометрії чи як пришлють, зразу відправляти? Куди його кріпити? Чи тре писати листа? Чи є якась спеціальна форма? Коли ви подовжували СІН номер: коли надійшло листа про подовження чи коли вже прийшло бумажкою?
-
Доброго дня, сусідці прийшов такий лист вона подавалася на wp. Це просто звичайний лист про біометрію? Бо я розумію що її біометричні дані дійсні старі
-
Доброго вечора, подаюсь на новий ворк перміт і тут є питання чи маю я сертифікат provincial nominee. Якщо я отримав номінацію то мені писати так?
-
-
-
На ні немає дати. Коли вам видали сін, повинні були надати ще карточку кольорову. На ній кінцева дата. Вона співпадає з датою вашого вп