Імміграція до Манітоби
-
@banofbot
-
Запланований рейс на завтра Укpaїни) Кому ще потрібні були cuгарети, лiки, cтiки іqоs/gIо, філери, ботокс, косметику та подібне , і будь які речі з України 🇺🇦 - пишіть в особисті, привезу що потрібно)☺️ Також Ozempic, Mounjaro, та подібне) Також роблю процедури)
-
Дякую. Так тільки на чоловіка. Скажіть а якщо написано так: bearing an original signature То треба роздрукувати і підписати?
-
Дякую)
-
І якщо ти здавав тест з англійської також відмічати що Так вірно? Вибачте якщо питання тупі
-
Підкажіть будь ласка на подачу перміта якщо я отримала номінацію я ж вказую це в формі? Дякую
-
Я вибачаюсь. А ви зтикались з проблемою що в анкеті не дає воно заповнювати і на українській мові. Я ж так розумію що всі дані знову треба на англійській і українською. А зараз анкета мені дає змогу тільки англійською 🙄
-
@banofbot
-
Так мені теж треба тільки 5669 на чоловіка. Мене смутило що в анкеті ми заповнили двома мовами, а тут мені не дає українською. Тому і питаю
-
Доброго дня! Підкажіть, а чи треба подавати такс за маму, що має Ворк перміт, але була у Канаді тільки 2 місяці у тому році і не працювала?