Імміграція до Манітоби
-
А коли ви подавались? Дуже цікаво як це так в них
-
Карти на головного. У вас на карті пише першого той і головний А всі інші підтягнуться до вас Їх дані не треба вказувати
-
Мій шок в шоці Але я за вас рада)
-
Та якби ж🤣
-
Ви комусь занесли? $$
-
Чоловік пройшов по SWO
-
У вас ее?
-
Так, ми самі в щоці
-
Листопада???😳
-
Дякую!
-
На федеральний етап подалися 4 листопада, але коли ми подавалися не сплатили біометрію одразу, та буквально через тиждень прийшов запит на оплату біометрії після подачі, і тепер запит на саму біометрію. Але якось момент з АОР пропустили, от я і переживала…
-
Ні, тоді не було
-
Якщо чесно, ми чекаємо на нову візітор візу дитині, так як його вже закінчилась. І буквально тиждень тому написали у кризову форму, адже його аплікація висить зі статусом файнал десіжен вже місяць. Вони відповіли нам чекайте ,і мені здається вони не ту аплікацію пустили в обробку🫣 може це співпадіння, але його заявка так і висить без змін, а у нас пішов який процес😅
-
Якщо у вас був запит на оплату, то саме тоді вам повинні були прислати оар
-
Я чомусь впевнена, що не може бути обробка заявки, без номеру При умові, що вони з вами контактують 2 раз Побачим, що десь напишуть
-
Якщо я правильно памʼятаю, вона називалась Skilled Worker Overseas. Та, де була вибірка для українців. Ми потрапили в одну із останніх вибірок тоді.
-
От і мені так здається, але люди пишуть, що такі ситуації були 🤷♀️ сподіваюсь вони відправлять і АОР незабаром як це було у інших…