Імміграція до Манітоби
-
Дякую!
-
На федеральний етап подалися 4 листопада, але коли ми подавалися не сплатили біометрію одразу, та буквально через тиждень прийшов запит на оплату біометрії після подачі, і тепер запит на саму біометрію. Але якось момент з АОР пропустили, от я і переживала…
-
Ні, тоді не було
-
Якщо чесно, ми чекаємо на нову візітор візу дитині, так як його вже закінчилась. І буквально тиждень тому написали у кризову форму, адже його аплікація висить зі статусом файнал десіжен вже місяць. Вони відповіли нам чекайте ,і мені здається вони не ту аплікацію пустили в обробку🫣 може це співпадіння, але його заявка так і висить без змін, а у нас пішов який процес😅
-
Якщо у вас був запит на оплату, то саме тоді вам повинні були прислати оар
-
Я чомусь впевнена, що не може бути обробка заявки, без номеру При умові, що вони з вами контактують 2 раз Побачим, що десь напишуть
-
Якщо я правильно памʼятаю, вона називалась Skilled Worker Overseas. Та, де була вибірка для українців. Ми потрапили в одну із останніх вибірок тоді.
-
От і мені так здається, але люди пишуть, що такі ситуації були 🤷♀️ сподіваюсь вони відправлять і АОР незабаром як це було у інших…
-
Мені цікаво, тільки мені дивним здається ця ситуація? Я думала, що аор як раз є найбільш логічним етапом, в якому зберігається черга
-
Ми тоді не звернули на це увагу, просто сплатили, підтягнули і все.
-
Вам в принципі не міг прийти запит на оплату біометріі через тиждень. Це з області фантастики Але це круто, що так пощастило)
-
-
Добрий день! WORK permit питання . Рік тому подавала, там була можливість багато що прикріпити, а зараз-ні Лише паспорт, фото, анкета-заява Але я пам'ятаю, що тоді і свідоцтво про шлюб, і діючий ворк перміт, і укр паспорт, і медичний екзамен, можливо навіть одразу мілітарі рекордс, щоб додатково не запрашували Це все правильно, лише паспорт, фото та заява? А інше як?
-
Та ще питання , якщо цей , що зараз діє, то другий ворк перміт, чи треба ще й старий *тобто обидва 2 шт ворк перміти вказувати?
-
Також бачу, багато в кого мілітарі рекордс додатково просили , так би одразу прикріпила
-
Діючи ворк перміт точно вказувала, але нема , де прикріпити А мед екзамен- ні , не за останній рік. А в 2022. Але тоді так само було, але було багато віконець для загрузки Я не хочу, щоб знову просили здати, коли здавали
-
Доброго дня, підкажіть будь-ласка, у дитини (16 років) є study permit , хочемо подати на work, щоб влітку вона трішки собі заробляла. Як правильно подати , створити для неї аккаунт чи через мій від її імені?