Імміграція до Манітоби
-
Та ще поки не відправила заявку, є можливість одразу Що я пропустила, підкажіть, будь ласка?
-
Ви можете додати документи через вебформу. Wes навіть відео записав на цю тему
-
Але в будь-якому якому разі, поправте мене тоді, будь ласка Просить: Паспорт Фото Заяву Це все Client information (1 поле) Об'єднати: медикал екзамен, мілітарі рекорс, свідоцтво про шлюб, діючий ворк перміт?
-
Я знайшла 😂 То мені автоматом перекладом сторінку Та вже так не помітила, загружаю документи. Зараз переклала як має бути в оригіналі , то client information є тепер Криво перекладало, то й не зрозуміла що то таке за поле
-
Та просто багатл пишуть, що дозапроси приходять, діють мало часу на відповідь Якщо пропустити, то відмова
-
Дякую Послухаю , що хто як робив , якщо ще напишуть, тоді вже відправлю
-
Я не експерт. Я діючий дозвіл на роботу не додавала. Я в optional documents додала таблицю з досвідом роботи за 10 років, а через вебформу додала результати медичного огляду.
-
Ну це ж не вимагається…а за бажанням, типу якщо вже нетерплячка 😅
-
Та тут вже знайшла, дякую Тепер залишилося перевірити , чи це все перелічила з документів
-
В що робити далекобійникам які працюють Канада/США? Кожного тижня перетинаючи кордон?
-
🆘️🆘️🆘️ Доброго дня! Підкажіть будь ласка де можна оформити нотаріальний дозвіл на те, щоб дитина виїхала з Канади з батьком на деякий термін. І скільки по часу займає отримання цього дозволу?
-
Нам главне пособія
-
Так
-
Ідеально буде повернутись як найшвидше, і дати відповідь Що ви тут