Імміграція до Манітоби
-
Скажіть будь ласка для моїх знайомих інформація чи з професією догляд з старшими людьми можна швидше пр отримати? Які 9 професій входять в список потрібних може хтось скрін скинути дякую щиро!
-
Доброго вечора, може будь ласка кто нибудь скинути ссылку на продовження work permit?
-
#timeline Сумнівалась чи потрібно додавати свій #таймлайн . Та може для когось (хто вважає що все по черзі та як у всіх) він буде холодним душем. А для когось, хто як і я попав під comprehensive check з non-routine case, він буде прикладом що все буде добре 😊 06.05.2023 заявка на федеральний етап. 30.05.2023 отримала AOR. 07.06.2023 запит на медкомісію та Criminal Records для чоловіка. 01.08.2023 зарахували медкомісію. 27.08.2024 запит на медкомісію для чоловіка повторно. 08.11.2024 зарахували медкомісію, запросили свіже письмо від роботодавця , довідку з банку, довідки Т4 , та пейстаби за три місяці. 14.11.2024 final decision 21.11.2024 Portal 1 28.11.2024 Portal 2 20.01.2025 Portal 1 25.02.2025 eCOPR Тепер чекаємо на картки. Причини чому мій кейс нестандартний я не знаю. Поліції, мілітарі та гавермента у нас в родині немає.
-
Вітання! Так дивно усвідомлювати, що зараз ваш термін середній по стріму PNP, якраз 21 місяць. Добре, що все вдалося врешті!
-
Так, ми дзвонили уточнювали, сказали що мабуть сбій якийсь. Але тут є такі, кого три рази по кругу гоняли с порталами 🤯
-
Портал 1 два рази прийшов?
-
Дякую, в мене виходить десь 21-22 вийшло до ECOPR. Сподіваюсь вам вже недовго чекати залишилось 🤞🏻
-
Скажіть то означає що з тими поофесіями можна по express entry чи як? Дякую
-
Це не зовсім вірне формулювання.. По ЕЕ можна всім з teer 0-3,якщо маєте на увазі СЕС ЕЕ , але з досвідом від 1року, просто по тих професіях буде надаватися перевага при провінційних вибірках, можливо… В сьогоднішній реаліях без підтримки провінції (номінації від провінції) профіль ЕЕ наврядчи надасть можливість імміграції(там теж бали захмарні)
-
Дякую! Тому що мій чоловік не в заявці і не в Канаді, він проходив медогляд у Україні. Медкомісія дійсна тільки рік. Наши з дітьми канадські, їх просто продовжили, а чоловіку прийшлось повторно проходити.
-
Вітаю вас! А чому медекзамен повторно просили здавати?
-
Я не знаю які підстави вони вважають ґрунтовними. В мене доньки не змогли подати документи до медичної школи в університет бо PR це requirement. Я їм писала і мені жодного разу навіть не відповіли. У грудні я написала що чекаю на ECOPR та не можу зустрітися з чоловіком на свята, бо він не може ніяк отримати візу. І цього разу офіцер відповів що моя віза все ще дійсна і я можу їхати, та повинна дати їм знати коли повернусь до Канади. Зараз мене на роботі підганяли з work permit, бо мій тільки до квітня. Вчора написала офіцеру що до кінця тижня мені потрібні документи, сьогодні отримала ECOPR. Як я зрозуміла, якщо ви не пройшли ще всі перевірки, то жодна причина для них не є грунтівною. Бо я на security check була майже рік. А після порталу вже легше.
-
Що означає CEC EE
-
Питання про EE та job offer Чи можна розглядати поточну роботу як job offer у випадку якщо Who doesn't need an LMIA Your employer doesn’t need an LMIA to support your job offer if: you’ve been working full-time for the employer(s) on your work permit for at least 1 year (or an equal amount of part-time work) Тобто, якщо працюєш на того самого роботодавця з НОК 0-3 більше року і маєш безстроковий контракт - це є чи не є job offer для ЕЕ?
-
А коли у вас розпочали саме security check, у вас це написано в notes? Є зараз багато людей (і я в тому числі), у яких уже пройшов солідний час після AOR, a саме етап security not started і це not started триває місяцями. І якщо після цих місяців ти ще влітаєш на comprehensive check, це і три роки може тривати. Я так розумію, поки вони не розпочнуть етап, їм не буде зрозуміло, чи потрібний comprehensive check
-
Так, вони дивляться на ваші документи та приймають рішення. Я знаю що мої перші ноутси були у листопаді 2023 і все вже було пройдено окрім секьюріті. Він був вже в процесі. Але затримки не завжди повʼязані з IRCC. Мій чоловік багато працює в Нігерії. Хоч він не в заявці, та його теж перевіряли. Я думаю що були запити до Нігерії по ньому. А нігерійці ще більш повільні ніж канадці. То ж весь цей час IRCC міг просто чекати на відповідь з Нігерії.