Імміграція до Манітоби
-
Вітання! Так дивно усвідомлювати, що зараз ваш термін середній по стріму PNP, якраз 21 місяць. Добре, що все вдалося врешті!
-
Так, ми дзвонили уточнювали, сказали що мабуть сбій якийсь. Але тут є такі, кого три рази по кругу гоняли с порталами 🤯
-
Портал 1 два рази прийшов?
-
Дякую, в мене виходить десь 21-22 вийшло до ECOPR. Сподіваюсь вам вже недовго чекати залишилось 🤞🏻
-
Скажіть то означає що з тими поофесіями можна по express entry чи як? Дякую
-
Це не зовсім вірне формулювання.. По ЕЕ можна всім з teer 0-3,якщо маєте на увазі СЕС ЕЕ , але з досвідом від 1року, просто по тих професіях буде надаватися перевага при провінційних вибірках, можливо… В сьогоднішній реаліях без підтримки провінції (номінації від провінції) профіль ЕЕ наврядчи надасть можливість імміграції(там теж бали захмарні)
-
Дякую! Тому що мій чоловік не в заявці і не в Канаді, він проходив медогляд у Україні. Медкомісія дійсна тільки рік. Наши з дітьми канадські, їх просто продовжили, а чоловіку прийшлось повторно проходити.
-
Вітаю вас! А чому медекзамен повторно просили здавати?
-
Я не знаю які підстави вони вважають ґрунтовними. В мене доньки не змогли подати документи до медичної школи в університет бо PR це requirement. Я їм писала і мені жодного разу навіть не відповіли. У грудні я написала що чекаю на ECOPR та не можу зустрітися з чоловіком на свята, бо він не може ніяк отримати візу. І цього разу офіцер відповів що моя віза все ще дійсна і я можу їхати, та повинна дати їм знати коли повернусь до Канади. Зараз мене на роботі підганяли з work permit, бо мій тільки до квітня. Вчора написала офіцеру що до кінця тижня мені потрібні документи, сьогодні отримала ECOPR. Як я зрозуміла, якщо ви не пройшли ще всі перевірки, то жодна причина для них не є грунтівною. Бо я на security check була майже рік. А після порталу вже легше.
-
Що означає CEC EE
-
Питання про EE та job offer Чи можна розглядати поточну роботу як job offer у випадку якщо Who doesn't need an LMIA Your employer doesn’t need an LMIA to support your job offer if: you’ve been working full-time for the employer(s) on your work permit for at least 1 year (or an equal amount of part-time work) Тобто, якщо працюєш на того самого роботодавця з НОК 0-3 більше року і маєш безстроковий контракт - це є чи не є job offer для ЕЕ?
-
А коли у вас розпочали саме security check, у вас це написано в notes? Є зараз багато людей (і я в тому числі), у яких уже пройшов солідний час після AOR, a саме етап security not started і це not started триває місяцями. І якщо після цих місяців ти ще влітаєш на comprehensive check, це і три роки може тривати. Я так розумію, поки вони не розпочнуть етап, їм не буде зрозуміло, чи потрібний comprehensive check
-
Так, вони дивляться на ваші документи та приймають рішення. Я знаю що мої перші ноутси були у листопаді 2023 і все вже було пройдено окрім секьюріті. Він був вже в процесі. Але затримки не завжди повʼязані з IRCC. Мій чоловік багато працює в Нігерії. Хоч він не в заявці, та його теж перевіряли. Я думаю що були запити до Нігерії по ньому. А нігерійці ще більш повільні ніж канадці. То ж весь цей час IRCC міг просто чекати на відповідь з Нігерії.
-
Дякую! Робота в Нігерії сама по собі звучить як чудова причина для comprehensive check)
-
Якщо це bridging WP, то здається після отримання AOR.