Імміграція до Манітоби
-
Вітаю вас! А чому медекзамен повторно просили здавати?
-
Я не знаю які підстави вони вважають ґрунтовними. В мене доньки не змогли подати документи до медичної школи в університет бо PR це requirement. Я їм писала і мені жодного разу навіть не відповіли. У грудні я написала що чекаю на ECOPR та не можу зустрітися з чоловіком на свята, бо він не може ніяк отримати візу. І цього разу офіцер відповів що моя віза все ще дійсна і я можу їхати, та повинна дати їм знати коли повернусь до Канади. Зараз мене на роботі підганяли з work permit, бо мій тільки до квітня. Вчора написала офіцеру що до кінця тижня мені потрібні документи, сьогодні отримала ECOPR. Як я зрозуміла, якщо ви не пройшли ще всі перевірки, то жодна причина для них не є грунтівною. Бо я на security check була майже рік. А після порталу вже легше.
-
Що означає CEC EE
-
Питання про EE та job offer Чи можна розглядати поточну роботу як job offer у випадку якщо Who doesn't need an LMIA Your employer doesn’t need an LMIA to support your job offer if: you’ve been working full-time for the employer(s) on your work permit for at least 1 year (or an equal amount of part-time work) Тобто, якщо працюєш на того самого роботодавця з НОК 0-3 більше року і маєш безстроковий контракт - це є чи не є job offer для ЕЕ?
-
А коли у вас розпочали саме security check, у вас це написано в notes? Є зараз багато людей (і я в тому числі), у яких уже пройшов солідний час після AOR, a саме етап security not started і це not started триває місяцями. І якщо після цих місяців ти ще влітаєш на comprehensive check, це і три роки може тривати. Я так розумію, поки вони не розпочнуть етап, їм не буде зрозуміло, чи потрібний comprehensive check
-
Так, вони дивляться на ваші документи та приймають рішення. Я знаю що мої перші ноутси були у листопаді 2023 і все вже було пройдено окрім секьюріті. Він був вже в процесі. Але затримки не завжди повʼязані з IRCC. Мій чоловік багато працює в Нігерії. Хоч він не в заявці, та його теж перевіряли. Я думаю що були запити до Нігерії по ньому. А нігерійці ще більш повільні ніж канадці. То ж весь цей час IRCC міг просто чекати на відповідь з Нігерії.
-
Дякую! Робота в Нігерії сама по собі звучить як чудова причина для comprehensive check)
-
Якщо це bridging WP, то здається після отримання AOR.
-
Ні, скоріш за все буде депорт
-
А, точно, дякую
-
Якщо немає формальної джоб оффер (LMIA), то балів не буде за це. As of spring 2025, job offer points will no longer be awarded in the Comprehensive Ranking System (CRS) for Express Entry candidates. This change is part of Immigration, Refugees and Citizenship Canada's (IRCC) efforts to make the immigration system more fair and resistant to fraud.
-
Але це дуже дивно Тобто Ти маєш постійну роботу Для отримання балів ти маєш поміняти роботу Через систему з ЛМІА Тобто система все одно спрямована на людей оверзиз
-
За цим текстом знайшов пряму відповідь у Допомозі по ЕЕ "If you are currently working in Canada but have not been offered a job that is supported by a LMIA (or is exempt from needing one), you should: answer “No” and create a Job Match account in Job Bank"
-
Вітаю громадо! Я думаю вже це обговорювали багато разів, але хочу дещо уточнити за програму SWM Якщо працював в іншій провінції то це гарантовано -100 балів і нема ніяких способів уникнути цього? Тобто це як чорна мітка і вже все? Шанс втрачений? Я розумію що податись можно, але з цим в мене не достатньо балів виходить.