Імміграція до Манітоби
-
А, точно, дякую
-
Якщо немає формальної джоб оффер (LMIA), то балів не буде за це. As of spring 2025, job offer points will no longer be awarded in the Comprehensive Ranking System (CRS) for Express Entry candidates. This change is part of Immigration, Refugees and Citizenship Canada's (IRCC) efforts to make the immigration system more fair and resistant to fraud.
-
Але це дуже дивно Тобто Ти маєш постійну роботу Для отримання балів ти маєш поміняти роботу Через систему з ЛМІА Тобто система все одно спрямована на людей оверзиз
-
За цим текстом знайшов пряму відповідь у Допомозі по ЕЕ "If you are currently working in Canada but have not been offered a job that is supported by a LMIA (or is exempt from needing one), you should: answer “No” and create a Job Match account in Job Bank"
-
Вітаю громадо! Я думаю вже це обговорювали багато разів, але хочу дещо уточнити за програму SWM Якщо працював в іншій провінції то це гарантовано -100 балів і нема ніяких способів уникнути цього? Тобто це як чорна мітка і вже все? Шанс втрачений? Я розумію що податись можно, але з цим в мене не достатньо балів виходить.
-
Це як вік - не уникнути
-
EE teer 0-3
-
Так, замість підвищення пріоритету для людей які ВЖЕ тут, забирають перевагу для людей оверсіз )
-
Є чудове відео від Дмитра Малика в якому він пояснює як заповнити аплікацію на Ворк перміт, там він пояснює що НЕ ПОТРІБНО вказати реального роботодавця, потрібно вказати як того вимагає IRCC : «Ukraine 2022” ви не продовжуєте ВП на загальних підставах, а робите це тому, що IRCC надає таку можливість для українців. Я би на вашому місці заповнив ту форму правильно і переподав через IRCC webform і прикріпив би LOE що зробив помилку в засабміченій аплікації