Імміграція до Манітоби
-
Якщо не СССР то проблем не має бути ( від внз залежить)
-
так, вже повноцінно працюють! народу повно і елекронні черги довші. але можна дистанційно. але краще особисто. можуть бути нюанси.
-
залежить, в якому році отримували і кількість кредитів. у мене спеціаліст за кредитами - як бакалавр. якщо перепідготовка, то взагалі як підвищення кваліфікації
-
Є сенс в більшості випадків підтвердять магістр
-
рекомендую подавати всі через їх партнерів в Україні apostille.in.ua. Зараз проходжу ці етапи, тому знаю. потім найвищий вони вам за окрему плату дадуть для іміграції. так легше, ніж потім висилати всі. в Києві самі все сканують і перекладають. оригінали забираєте.
-
в WES написано, що якщо для іміграції, то найвищого, для навчання - ВСІ!!!
-
не мудруйте, а подайтеся у WES. тут вам ніхто не скаже точно, поки ви не пройдете офіційні процедури. є бакалаври і 3 роки, і 4 роки. хтось проходить 2 роки на базі іншої вищої.
-
невірно! програми магістра є як 1,5 так і 2 роки. спеціаліст просто за вимогами не відповідає - часто менше кредитів.
-
Друзі підкажіть, при заповнені ArriveCAN, коли заповнюєш дані про рейс, вказувати остаточний пункт прибуття чи ні? Бо ми летимо Lot у Торонто а потім West Jet у Вінніпег, то не знаю що вказувати у flight information
-
Чи є хтось з тих хто на стадії візи інструктори з танців/хореграфи? Є пропозиція роботи - напишіть в приват
-
Пройшла у квітні у Львові медогляд. Результатів немає в особистому кабінеті. Але вони видимі для ircc, т я хмінювала ворк перміт і результати якось самі підтягнулись 🙂
-
Проходив у Львові 16-го березня. На початку квітня результати вже були в кабінеті
-
50% тільки на дорослих, а на дітей знижки немає, бо сказали що у них і так 75%. Якщо оформити тепер він дійсний аж на серпень буде.
-
Пройшов медогляд в березні. Результати були в квітні. Уточнюйте, будь ласка, питання, бо тут люди вже декілька років спілкуються 😉