Імміграція до Манітоби
-
Я спілкувався з ними в січні, сказали що не приймають заявки, так як не отримали поки фінансування на цей рік.
-
Дякую
-
А Апостиль не приймають інші переклади, тільки свої. Так? Треба знову платити за переклад виходить?
-
Можна до вас в особисті?
-
На сайті бачу, що скани приймаються лише для оцінки термінів і т.д, потім треба відправляти оригінали. Ви відправляли оригінали в Україну?😮
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка 🙏 слоти реально спіймати? Вже 2 місяці не можу записатися на оформлення паспорту! Дякую
-
Мама прилетіла в кінці грудня, писали в заявці на візу, що працювати не буде, але в аеропорту їй пропонували отримати WP, і офіцер був здивований, що вона його не хоче, довелося мені розмовляти з офіцером і пояснювати, що вона прибула до родини і не буде працювати. Однак, бувають різні ситуації, 💯 гарантії ніхто не дасть
-
Є ВАКАНСІЯ!!! Повний/неповний робочий день (батьки/учні/громадяни також можуть подати заявку) для дистанційної роботи... З: понеділок - п'ятниця. 10:00 – 14:00 або 17:00 – 20:00 або субота та неділя оплата 45 доларів США за годину Усім зацікавленим пишіть безпосередньо в личку, щоб дізнатися більше Лише серйозно налаштовані,,,