Імміграція до Манітоби
-
Я просто там написала для чоловіка так, бо питають чи ви отримали сертифікат від провінції...
-
Питання до всієї громади, якщо будуть вибори, ви вважаєте що нові лідери не закриють нам доступ до продовження work permit до 31 березня 2026? Може треба подаватись раніше щоб потім не було відмов?
-
Так, мої доньки 2001 року, теж Маріуполь. Питання було щодо моїх ровесників +/-
-
Супер! Дякую! Бо спантеличило що відрізняється від дітей)
-
вiтаю. маю питання стосовно вклейки вiзи) я влетiв по foil cuaet. чи хтось знає де можно подивитися iнформацiю по вклейцi?
-
Доброго вечора Чоловік головний аплікант В нього 640 points Вищої освіти немає (8 років армії) Досвіду немає ( 3 роки досвіду) після армії Подався carpenter TEER 2 Столярів не обирали не разу в тому році Яка є можливість отримати хочаб зацікавленність Готуємо англ , перший раз не здав тест . Чи є ті, хто поступив в вищий заклад онлайн . Чи буде це рахуватись як вища освіта, якщо закінчити онлайн ? Дякую
-
Треба заповнювати заявку по типу тієї що на ворк перміт, але подаєте на візу. Ми ще колись у 22 так робили і просто додавала foil less в документи як підтвердження про погодження візи. Нажаль не памʼятаю усього процесу але є багато відео на ютуб
-
@western9 п. Wes , якщо зараз на етапі очікування AOR , але у депендент сталися зміни у військовій службі , також у місці проживання і зміна роботи, то достатньо про це листом повідомити IRCC , чи потрібно всі ці форми по PR заповнити наново . Як буде правильно ?
-
Де можна знайти інформацію
-
Вітаю всіх. Питання дня. Як відкликати заявку на продовження пермітів? Подала три дні тому, але зараз з цими нововведеннями розумію, що встигаю отримати нові паспорти і податися на продовження вже за новими паспортами…. І чи мають гроші повертатись в такому вигляді? Дякую
-
доброго вечора, при відкликанні заявки на продовження ВП потрібно написати причину «you can upload a letter or another document that explains why you want to withdraw your application”. якщо це лист, який формат листа повинен бути і які причини можна вказати? наприклад, скріншот або посилання на статтю про дедлайни до 31 березня 2026?