Імміграція до Манітоби
-
Доброго вечора. Продовжили ВП ще кілька місяців тому до 2027 року і недавно, буквально кілька днів тому, подалися ще раз на продовження. Але сьогодні дізналися, що ВП можна буде продовжити у 2026 році. Питання: 1. Чи варто скасовувати аплікацію на продовження? 2. Чи впливає кількість запитів на подальше рішення офіцера щодо продовження ВП? (Тобто чи не буде відмова якщо він побачить що ВП вже було продовжено умовно 2 рази) дякую.
-
Чи треба оновлену номінацію від провінції загружати на федеральний рівень? В номінації оновлена тільки інформація про роботодавця! Передісторія: після отримання номінації від провінції було змінено роботодавця основним аплікантом (провінційни і федеральний офіс був повідомлений ) через місяць отримав запит від провінційного офісу про необхідність підтвердження зміни (лист від роботадавця+ пейстаби ) Інформацію надав. Сьогодні отримав лист номінацію. Всі данні без змін дати, номер номінації і тд . Оновлена тільки інфо про роботодавця.
-
Пан Вес в аплікації на не головного аплікантів на ворк перміт написали що є сертифікат від провінції це ок?
-
Питання в тому що міняю роботу після подачі на федеральний етап але АРЕ немає ще
-
Тільки що завершила спілкування з Гроком, і штучнмй інтелект сказав, що якщо я на СВО стрімі а не на СВМ то ніяких інформувань ніяких офіцерфв робити не треба. Єдине що вфд мене вимагається це гроші і бажання мати Манітобу своєю провінцією. ТАк як ми вже тут в Манітобі і живемо у власному житлі, і шукаємо нову роботу, то ніяких проблем Штучний розум після аналізу офіційної інформації не побачив. Але ряд питань все рівно є. Завтра отримаю консультацію за гроші і принесу відповідь від них.
-
Вітаємо, Я! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
дякую! єдине адресу проживання в номінації провінційний офіс не оновив, хоча я їх перед цим повідомляв. Чи ок відправляти оновлену номінацію але з старою адресою чи треба спочатку просити провінційний офіс оновити адресу а потім надсилати на федеральний рівень?
-
@western9 , підкажіть будь ласка. Я зараз заповнюю форму на зміну мого прізвища. Вони помилково вказали дівочу . Моє прізвище Васильєва , дівоче Куксюк. То в пукнті 2 , я повинна все таки вказати Куксюк , так як там написано: as it currently appears on your document, хоча воно і не правильне. Чи потрібно написати навпаки ?
-
Моя порада, приберіть дівоче і своє прізвище з чату. Змініть їх на щось шаблонне: Іваненко, Карпенко чи якось так. Тут дуже багато ботні русні і інших скамерів, ніколи не знаєш хто це буде читати