Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Імміграція до Манітоби

Імміграція до Манітоби

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
239.4k Posts 9.3k Posters 362.3k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Val
    wrote on last edited by
    @banofbot
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Lesia Savenko
    wrote on last edited by
    🌍 Работа без привязки к месту! 🌍 💰 Заработок от 700$ в месяц, с возможностью получать премии и учиться новому в процессе работы. 🏆 Мы ищем тебя, если: Тебе 15 лет или больше У тебя есть доступ к интернету и устройствам (компьютер, телефон) Ты готов учиться и развиваться Ты целеустремленный и не боишься новых задач 💡 📩 Напиши нам в Telegram: @Semirov_Alexandr
    1 Reply Last reply
    0
  • t6534068776T Offline
    t6534068776T Offline
    Libertos Agendo
    wrote on last edited by
    пару хвилин на прослухати повідомлення за цим списком, а потім можна замовити call back і вони передзвонять (хвилин через 30-40). перед собою треба мати номер аплікації і UCI, здається, теж
    1 Reply Last reply
    0
  • t174761788T Offline
    t174761788T Offline
    Art Kurg
    wrote on last edited by
    а туди легко додзвонитись?
    1 Reply Last reply
    0
  • t6534068776T Offline
    t6534068776T Offline
    Libertos Agendo
    wrote on last edited by
    це також можна зробити при дзвінку в IRCC, вони уточнюють дані для ідентифікації і можна їм сказати, що старі вже неактуальні
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Aleksey
    wrote on last edited by
    Підкажіть будь ласка, чи мають заявки на МПНП термін придатності? Я подався на сво в останній спец вибірці для українців. Подав заявку 29 травня. Чи є шанс того що моя заявка прострочиться і потрібно буде заново подаватись і проходити виборку Зараз статус MPNP Application Status: Assessment Pending 9 місяць йде Декілька днів тому написав їм на пошту, чекаю на відповідь Але щось підказує що там не буде нормальної відповіді
    1 Reply Last reply
    0
  • t6534068776T Offline
    t6534068776T Offline
    Libertos Agendo
    wrote on last edited by
    Основні 4 етапи перевірки, які входять в бекграунд, в трекері взагалі не відображаються. Я це маю на увазі щодо його неінформативності і неможливості відстежувати реальний прогрес аплікації
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    VKA
    wrote on last edited by
    На трекері просто дещо з великою затримкою оновлюється, наприклад, такі речі як контакти або адреса. Решта все вчасно оновлювалось у моєму випадку, по PNP також аплікація.
    1 Reply Last reply
    0
  • t6534068776T Offline
    t6534068776T Offline
    Libertos Agendo
    wrote on last edited by
    З того, що я читала на англомовних ресурсах, цей трекер взагалі не розрахований на PNP, тому у eligibility міняється статус тільки коли людина вже має PR, а справжні етапи перевірки можна уточнити або в ноутсах, або по дзвінку. Тому в трекері на ці 4 вікна зверху можна взагалі не дивитись. До речі, у мене біометрія була completed на день раніше, ніж я її здала) вона стає completed, коли відправили запит, а не коли її дійсно здали. Тому цей трекер не має великого сенсу для нас
    1 Reply Last reply
    0
  • t313092884T Offline
    t313092884T Offline
    Banof
    wrote on last edited by
    @chornobrovamoloda хоче кікнути @vixa04 з чату. Згодні? Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Valeriia Kril
    wrote on last edited by
    @banofbot
    1 Reply Last reply
    0
  • t6006195287T Offline
    t6006195287T Offline
    викса
    wrote on last edited by
    🔥🔥🔥🟠🔴🟠🟠🟠🔴 🔥🔥🔥 💵💵💵ТОЛЬКО РЕАЛЬНЫЕ ДЕНЬГИ💵💵💵 💵💵💵НАЧНИ ЗАРАБАТЫВАТЬ ПРЯМО СЕЙЧАС,💵💵💵 💵💵💵РАБОТА ДЛЯ ТЕХ КОМУ НУЖНЫ ДЕНЬГИ💵💵💵 💵💵💵 Выполняй задачи и получай от 100$ до 5000$💵💵💵 ❗️❗️❗️🇺🇦ТОЛЬКО УКРАИНА🇺🇦❗️❗️❗️ 🔥🔥🔥ЛИЧКА: @ukaled 🔥🔥🔥
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    VKA
    wrote on last edited by
    Чому Наприклад на трекері у мене бекграунд чек компліт, а на сайті через GC key досі in progress (хоча вже портал 2 є і файнал десіжн), причому дуже вчасно оновився на трекері, як і медицина, яка взагалі там де GC не зʼявлялась, саме прогрес аплікації досить точно він показує, просто без деталей. Але то так у мене. Може у когось по іншому
    1 Reply Last reply
    0
  • t7049122760T Offline
    t7049122760T Offline
    Катерина Ніжена
    wrote on last edited by
    Запланований рейс на завтра Укpaїни) Кому ще потрібні були cuгарети, лiки, cтiки іqоs/gIо, філери, ботокс, косметику та подібне , і будь які речі з України 🇺🇦 - пишіть в особисті, привезу що потрібно)☺️ Також Ozempic, Mounjaro, та подібне) Також роблю процедури)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Aleksey
    wrote on last edited by
    На початку лютого подався, вчора апрув прийшов
    1 Reply Last reply
    0
  • t6746550008T Offline
    t6746550008T Offline
    Плага
    wrote on last edited by
    НАЙДИ СЛИВ НА ЛЮБУЮ 🍓🔎 Проверенный временем, молниеносный пробив-бот 🔞 Что нужно для пробива? ВКОНТАКТЕ, INSTAGRAM, TELEGRAM - ссылка или контактный номер!💻 Нами аккумулировано и найдено более 7 450 000 сливов 👁
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    VKA
    wrote on last edited by
    Я знаю:) Але який сенс їх бачити, якщо це все разом один великий бекграунд чек і поки його не звершать нічого не буде і security check найдовший з них. Якщо дуже кортить побачити можна ноутс замовити, за місяць прийдуть….та вже може бути і не актуальна інфа, трапляється таке, що за місяць щось змінюється У мене ноутс були старі
    1 Reply Last reply
    0
  • t313092884T Offline
    t313092884T Offline
    Banof
    wrote on last edited by
    Наталя хоче кікнути @kateryna_nishena з чату. Згодні? Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Пустовіт Наталя
    wrote on last edited by
    @banofbot
    1 Reply Last reply
    0
  • t6534068776T Offline
    t6534068776T Offline
    Libertos Agendo
    wrote on last edited by
    В бекграунд входять: info sharing, criminality, eligibility and security + medical, цих етапів (крім medical) ви не можете побачити ніде, хоча саме вони визначають прогрес аплікацї
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags