Імміграція до Манітоби
-
Доброго вечора. В мене змінився власник будівлі, але посада ні. Просто інші люди придбали будівлю. Я працювала постійно, але з попередньої роботи РОЕ ми отримали 29 грудня, а нові власники прислали контракт в якому зазначено що я продовжую працювати за попередніми умовами, але з початку січня. Не знаю чому вони так вирішили, але мені якимось чином потрібно доказати, що мене не звільняли, я не сиділа вдома, працювала по 80 год на 2 тижні Які документи може прийняти від мене ІРСС при подачі LOE? Я вже на федеральному, і не винна в тому що нас купили інші😂🫣 Чи можуть прийняти стейтменти банківські додатково до контракту?
-
Бо враховується лише досвід ТІР 0-3
-
Єх,хай Бог милує з їхніми ЛМІА та стаді перміт,гроші вони то людям не сильно хочуть повертати,потім міністр виходить та говорить,що ми там в документах маленьким таким шрифтом писали що Канада вам нічого не обіцяла.4,5 млн індусів звичайно з цим згодні і в цьому році всі покинуть Канаду та й великі бізнеса,які роками платять мінімалку,одразу наймуть канадців та почнуть платити.
-
Куплю доллар по Zelle,курс 90₽. Личная встреча или перевод. Рубли переведу на Сбербанк, Тинькофф, ВТБ, Альфа банк. Сумма от 100$ до 1500$
-
🔫 Dasha I Think 🫦 кікнуто — повернути цього користувача можна тільки розбаном у налаштуваннях чату. За кік проголосували: @msss167, @MihaelDyachenko, @Tortii, @vashchenko_O, @Vira_Basystiuk, Наталя, @let_console_log, Pray for Ukraine 🙏 🇺🇦, @ValTiona, Olena Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
Треба. Через веб-форму додайте.
-
Do you want to find your own path to wealth in an ordinary life? 🚀 FGC - the best choice to open the door to wealth! Angel Plan will help you achieve financial freedom! ⭐️Come and join the channel and chat group for more details! :t.me/FGCgggggggg 🔗 Registration link: fgcgpt.com/#shareCode=327143 📌 Recommendation code: 327143
-
Не хватает средств💵? Нужны деньги💵? Помогу за небольшую услугу! Никакого интима, нелегальных веществ и чего-то подобного! Чисто услуга за услугу. Рассмотрю различные варианты для Вас! Решайте сами. Что-то не устроит всегда можете отказаться. Пишите @UkrainaZel 💲💲💲 Ответить могу не сразу. Много заявок. Проявите терпение. Отвечаю всем.
-
@banofbot
-
Надоело сидеть без работы и без денег? Надоел произвол происходящий вокруг🇺🇦? Не сиди на месте! Действуй! Мы уже действуем! Ждём тебя! @UkrainaZel Будет и работа и деньги. Всё зависит от тебя! Только слабаки ничего не делают. Меняйся🫵 в лучшую сторону и меня окружающих.