Імміграція до Манітоби
-
Hey I got the new work permit Could you please send me a video where is instruction how to apply for new visa on passport. Thank u
-
Є вибірки коли обирали лише тих хто мав освіту в провінції, були тих хто мав попередній досвід роботи, були стратегічні ініціативи. Було різне і бали були різні. Того не використовувати шанс і можливість того що що? Бо зараз в чаті кажуть що бали високі? Податись, хай висить, а паралельно працювати над іншими опціями. Сподіватись треба завжди, але не сидіти склавши руки. Подав заявку і укорінився, чекаєш. За це мова не йде.
-
Доброго вечора. Хочу записати батьків до посольства щоб зробити їм нові паспорти. Питання перше - коли захожу, то просить авторизоваться, а якщо я авторизуюсь, то зможу я для своїх батьків забувати апоітмент? І можно зразу два слова зловити, бо їм обом потрібно?
-
Добрий день! Підкажіть будь ласка, якщо змінився статус на роботі, але зарплатня залишись така сама, та TEER змінився з 5 на 3, компанія та сама, то чи треба подавити цю інформацію як додаткову на федеральному етапі? AOR отримала, біометрію здала тиждень тому
-
Пан Вес отримали такого листа після того як подались на продовження перміта до 2027 10 року бо паспорт до того числа, так як паспорт і вказали що хоче працювати в хелс сфері. Попередній був до січня 2026. Виходить що скоротили?чи я не правильно розумію той лист