Імміграція до Манітоби
-
Доброго вечора !Хто летить на початку лютого з Польщі у Вінніпег ?Може є якісь матусі,щоб полетіти разом ?... я одна з двома дітками
-
Доброго часу доби! Підскажіть-допоможіть будь ласка консультацією. Є таке питання: з якого часу офіційно починається срок дії ворк-перміту. З моменту реєстрації в порту прибуття Канади (по факту прильоту) чи то з моменту видачі візи? При цьому я чітко розумію, що кінець дії - кінець діії паспорта або 3 роки (дивлячись що раніше). І на скільки я зрозумів з навколишньої інформації, що Ворк Перміт можна подовжити. Все правильно? Хто знає напевне, допоможіть!!))
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка, відправила паспорт на вклейку візи еле його з якихось причин повернули, чекаю коли прийде назад. Будемо відвозити самостійно але уже пройде 30 днів з моменту надходження диста що йооо потрібно відправляти. Чи не стане це проблемою і чи вклеють візу, можливо хтось стикався ?
-
З неімміграційними питаннями сюди: t.me/ManitobaLife
-
Доброго ранку. Спільнота підкажіть будь ласка нормального ЛОР в Вінніпезі. Маю проблеми з вухом (як дзін) дуже дратує Місцеві "світили " прописали каплі і антибіотиків але віз і нині там.... Пішить будь ласка в Лічку щоб не спамити чат. Заздалегідь дякую.
-
IQ то оцінка швидкості мислення та якщо спростити - то є час на формулювання та видачу відповіді. І саме це я і мав на увазі, бо більше блоків у CELPIP, більше тем, швидше треба переключатись. У спікінг частині тим паче, треба розгледіти картинку та описати згідно з питанням і таких задач теж більше ніж в IELTS. І в readding чи listening частині можуть зустрічатичь питання про контекст, яких напряму не було описано чи сказано, то тут треба трохи подумати, проаналізувати (якщо англійської недостатньо зрозуміти це одразу). В IELTS таких питань не зустрічав, там або було у тексті або ні.