Імміграція до Манітоби
-
@banofbot
-
💋 Ее секси фотки, видео, переписки уже слиты... Поиск по лицу и не только..🍓 НАЙДИ ЕЕ ЖОПУ ЗДЕСЬ 👇🔍
-
«От жалко пацана!..» - Лесь Подревлянський.
-
💋 Ее секси фотки, видео, переписки уже слиты... Поиск по лицу и не только..🍓 НАЙДИ ЕЕ ЖОПУ ЗДЕСЬ 👇🔍
-
-
Комусь телефонували з цього номеру. Беру трубку, кажуть "ми з говермент намагалися багато раз контактувати, натисніть цифру для мови" натискаю, зʼєднує з оператором і та каже "чим можу вам допомогти?". Відповідаю, що це ви мені телефонуєте я лиш натиснула 1 для інгліш. Питають чи хтось залишав мені голосове повідолмення, кажу що ні і збиваю.
-
@banofbot
-
@banofbot
-
Пане @western9 , може стикались з таким… подаю батькам на візітор візу (вони не іммігрують сюди, просто щоб відвідати нас). У часи куает я їх подавала, але візу так і не зробили. Відповідно у мами є відмова через те, що не здана біометрія. А у батька був запит на паспорт, бо йому не треба було здавати біо, але так і не відправили, відповідно думаю то також відмовою вважається. Так от питання, чи вплинуть ці відмови на отримання візи зараз? Дякую