Імміграція до Манітоби
-
Вітаємо, T! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Це для українців програма, а не для сепаратистів-украінців
-
Саме так
-
але ж є одна сторінка виключно на польській мові. і на сайті IRCC вказується що потрібно перекладати усе що не на англійській або французькій, разом з візами.
-
Оце було грубо. Не треба так. Проте ж цікаво, звідкіля і як сепаратизм взявся. Розумію Ваше питання. Дякую пану Василю за чітку відповідь. І наче нічого сепаратного і не відбулося. Чи хіба хто думає, що наявність іншого паспорта (окрім червоного куркоголового) веде відразу до сепаратизму? А як ті, хто має ізраїльський паспорт, чи польський? То ж також сепаратисти?
-
Усім привіт, чи хто небуть знає якщо в мене SWO та я змінив місце праці, то треба повідомити до МРNP, а також до IRCC чи тільки до IRCC. Зараз знаходжусь на федеральному етапі. Дякую
-
Дякую
-
Вітаю, як онлайн повідомити service canada про новий work permit ? Дякую
-
Тому і запитав, бо дійсно нічого не знаю за цю програму.Розглядаю вже будь які варіанти(як і переїзд в атлантичну провінцію) ,але розумію,що часом краще дійсно перечекати і взяти якісь курси (як на сварку умовно ,на пів року),щоб хоч отримати трейд сертифікат для +70 поінтів в освіту🤔
-
Отож бо☝️ Так само вирішив 👀
-
Hey anyone has experience If we applied visa on passport How long we will get visa on passport? It will be the same as work permit validity?