Імміграція до Манітоби
-
Отож бо☝️ Так само вирішив 👀
-
Hey anyone has experience If we applied visa on passport How long we will get visa on passport? It will be the same as work permit validity?
-
Доброго вечора Як визначити свій noc, якщо немає контракта і на роботі навіть не знають що це таке( працюю фул тайм просто по стандартам манітоби) при умові що я мультизадачний на роботі ( і учень снс, і шиномонтажник, піскоструй, робота з хімією, шліфування+ ще деякі задачі)? Компанія займається відновленням автодисків (wheel refinishing) Заздалегідь дякую
-
Почитайте про програму для home support worker, якщо Ви готові змінити напрямок роботи. Вимоги: 6 місяців роботи, середня освіта, мова CLB 4. Одразу федеральний рівень.
-
Доброго вечора , у мене є питання щодо тієї програми що повідомили 27 січня, чи має бути 7 найменший бал якщо ти працюєш асистентом у садочку? Чи мають бути гроші на рахунку? Чи потрібно підтверджувати диплом з WES? Чи підійде робота фултайм в preschool , але тільки навчальний період 10 місяців? Чи потрібно що було круглий рік робота щоб подаватися на це?
-
на цьому сайті шукали? noc.esdc.gc.ca/?GoCTemplateCulture=en-CA ось наприклад noc.esdc.gc.ca/Structure/NOCProfile?GocTemplateCulture=en-CA&code=94213&version=2021.0 чи noc.esdc.gc.ca/Structure/NOCProfile?GocTemplateCulture=en-CA&code=72410&version=2021.0
-
В мене тільки 11 класів в наявності нажаль Але маєте на увазі, щодо середньої освіти - коледж в Канаді закінчити?
-
Так, я таку ж думку теж чула, бо наявність іншого громадянства не звільняє з вас українське громадянство, тобто, якщо закінчилася дія українського паспорта і ви подаєтесь за іншим паспортом це не говорить що ви залишили українське громадянство. Бо програма куает була передбачена для громадян України (та членів їх сімей), тобто наявність громадянства України для головного апліканта і є підставою видачі візи і ворк перміта (куает) розумієте?! За логікою воно повинно працювати, але як IRCC вважає, невідомо 🤔
-
Професії для Манітоби
-
Так і роблю.В сторону зварювальника дивлюсь, бо саме доступніше в даний момент мені да і дійсно вже здобув скіли поміж фулл тайм ворку
-
Тоді дивіться в сторону затребуваних професій
-
От якраз як коледж закінчити - теж зараз проблемка для будь якого чоловіка в Україні (який закордоном 😅) Але дякую за пораду💜
-
Маю на увазі, що не треба вищої освіти. Достатньо українського коледжу після школи і евалювати диплом.
-
А що на рахунок цього пункту на сайті уряду ? • Ukrainians can still apply to extend their temporary status in Canada, even if their passport is not up-to-date. Each case will be assessed on an individual basis. Тобто можна подаватись і з простроченим паспортом, чи тим який скоро закінчиться?? Чи як це взагалі трактується
-
Там вони вкзують що розгляд буде case by case, називається розумій як хочеш