Імміграція до Манітоби
-
@banofbot
-
Делаем охват до 5 лямов/человек в сутки, приводя в любую нишу клиентов! Вы*бем Т Г вздоль и поперек, берем только крупные проекты! 👉 t.me/+-pSHsjV6rQs2N2Zi
-
@banofbot
-
🌍 Работа без привязки к месту! 🌍 💰 Заработок от 1200$ в месяц, с возможностью получать премии и учиться новому в процессе работы. 🏆 Мы ищем тебя, если: Тебе 18 лет или больше У тебя есть доступ к интернету и устройствам (компьютер, телефон) Ты готов учиться и развиваться Ты целеустремленный и не боишься новых задач 💡 📩 Напиши нам в Telegram:@Semirov_Alexandr
-
Добрий день, був дозапит форми 5669, я її надіслала через веб форму, сьогодні прийшов імейл, що вони її не отримали, без причини. То надіслати її ще раз? Може я щось не так зробила( її заповнила, нажала validate, надрукувала і підписала, тоді зісканувала і підкріпила у web формі. Чи може воно не завантажилося(
-
У чаті як мінімум два десятки людей які після aor 12+ місяців чекають FD, і це прості кейси
-
Вітаю. Я чекаю дев'ятий місяць
-
🌍 Работа без привязки к месту! 🌍 💰 Заработок от 1200$ в месяц, с возможностью получать премии и учиться новому в процессе работы. 🏆 Мы ищем тебя, если: Тебе 18 лет или больше У тебя есть доступ к интернету и устройствам (компьютер, телефон) Ты готов учиться и развиваться Ты целеустремленный и не боишься новых задач 💡 📩 Напиши нам в Telegram:@Semirov_Alexandr