Імміграція до Манітоби
-
Ви засвідчили саме переклад, це зовсім інше
-
Але в нас був такий самий запит, тому я завантажила гарної якості скан оригіналу довідки, додала завірений переклад з афідевітом і форму IMM5546. Цього вистачило
-
Ви вказуєте своїх батьків у family background schedule. Там тільки батька та матір, та їхній статус.
-
Дякую
-
Я маю деяку статистику по перекладах, військові документи в 99,9% випадків подаються просто сканом оригіналу плюс засвідчений клятвою і штампом переклад. В 100% випадків це повністю окей, жодного кейсу повернення не було. Іноді роблять нотаріальне засвідчення перекладу, але це очевидна особиста ініціатива для перестраховки або вимога імміграційного консультанта. Думаю, в сьогоднішній ситуації теж все буде окей просто з перекладом, це особисто моя думка)
-
Доброго дня! Прийшов лист, що треба здавати біометрію для пр, скільки це коштує? Може хтось підказати? І як потім бути з чеком, його треба самій підгружати, чи вони самі це зроблять? Дякую!
-
Минулого літа
-
Там повинна бути детальна інструкція. Коштує 70$ Ви коли подались?
-
Запит про сплату
-
Запит на сплату? Чи здати?
-
ви не сплачували за неї одразу при подачі анкети? десь 70 долл приблизно було
-
85 дол
-
ircc.canada.ca/english/information/fees/result.asp?countrySelect=CA&lob=pn
-
Так , приходив емаіл, що привезуть
-
Якщо ви саме кухар, то ви можете податися без англійської, але у вас буде мало балів і навряд чи вас відберуть, хіба що буде спеціальна вибірка для кухарів, але це малоймовірно
-
Всім добрий вечір.Може хто вклеював візу в Канаді і має адресу за якою потрібно вислати паспорт?Моє посилання в листі не працює.Дякую
-
Добрий день, цікавить чи потрібно шкільний атестат для пр завантаження документів . В мене його нема. Є дипломи бакалавра і спеціаліста. Якщо атестат потрібний, де його взяти, можливо якісь онлайн сервіси є накшталт дії, де можливо завантажити
-
В Дії має бути. В мене відображаються свідоцтва про базову освіту та атестат.
-
якщо не маєте атестату, завантажте дипломи і напишіть пояснення щодо системи освіти в Україні, що без атестату вас би не прийняли в універ, наразі ви його на руках не маєте, тому що...якось так
-
І знову як фанера над Парижем :( точніше поки що…
22 Jan 2023, 05:40
235284/236321
4 minutes ago