Імміграція до Манітоби
-
Є люди які не в стані здати англійську на громадянство і чекають віку після якого англійську не обов'язково здавати. Є люди з європейськими пенсіями та мед.страхуванням. німці до прикладу. Через це не приймають. Не знаю які там механізми, але це прям масово. Є люди, які не хочуть присягати королю з патріотичних міркувань. Такі теж є.
-
Зараз увесь шлях від LLA до ECOPR може займати 2,5 року, а це означає, що у вас удвічі менше часу, ніж ви думаєте. У цьому плані ми різні. У мене завжди є чіткий план, розписаний на роки. Я вважаю, що на удачу розраховують лише невдахи! Я не можу дозволити собі витратити 5 років, сподіваючись, що щось десь зміниться, — це завідомо провальний план. А якщо постійно думати, що часу вдосталь, не поспішати і не перейматися, то з великою ймовірністю можна поїхати додому. Але це лише мої думки вголос. Я ні в якому разі вас не засуджую і не критикую.
-
Давай уточнимо: ти хочеш сказати, що твій план — просто сидіти й чекати, поки всі зовнішні обставини складуться в ідеальну картину? Це не план, а лотерея. Квоти скорочуються, кризи трапляються, політики змінюються — це не одкровення, а нормальний стан світу. Саме тому розумна людина будує план з урахуванням ризиків, а не використовує їх як виправдання. Якщо орієнтуватися лише на те, що може піти не так, то найнадійніший варіант — взагалі нічого не робити. Але це вже не про мене.
-
План на роки – це не список бажань, а стратегія з урахуванням ризиків і варіантів дій. Закриття імміграції – це виклик, але не вирок для тих, хто мислить стратегічно. Сильні люди завжди мають кілька шляхів до мети, а не один-єдиний сценарій. Якщо змінюються правила гри – значить, треба змінювати тактику, а не відмовлятися від самої гри. Тому питання не в тому, що буде з імміграцією, а в тому, чи достатньо у вас варіантів, коли обставини зміняться.
-
Я дав вам досить розгорнуту відповідь. З моїх відповідей ви можете підкреслити собі щось корисне. Якщо ви хочете отримати готовий план на всі випадки життя, то ви його не отримаєте, все дуже індивідуально і у всіх різні початкові значення. Те, що спрацює для мене, не обов'язково спрацює для вас і в той же час якщо я викладу свій план у публічний простір, то він після цього може не спрацювати і для мене.
-
Скільки коштує білет до Європи?
-
Не можливо все спланувати на роки в перед, я от ще до Канади спланував, що прилечу і все зроблю щоб отримати permanent resident, я зробив все що від мене потребували, но перший удар ножом в спину це від уряду України, вони зробили для багатьох не можливо отримати паспорт, без якого і піар може пролетіти, ще он сусід довбойоб став до влади і що чудить, зараз в такий час щось планувати не реально, це моя думка.
-
Як відомо лише втаємниченим, PR розшифровується як Profound Realization– глибоке усвідомлення. А MPNP Mastery – глибоке знання та досвід Perception – здатність бачити істину та розуміти суть Nurturing – розвиток мудрості через навчання та досвід Perspective – широта мислення та усвідомлення різних точок зору Отже, здобувши ці висоти ми отримаємо просвітлення!
-
Але іноді рандом може підкинути і щось гарне. От я думав ще у кінці 21 про Канаду, але планував що через express entry буду робити, з не дуже англійською на той момент та навчанням не завершеним, планував що роки 3-4 і у Канаду. Вийшло все трішки швидше та інакше, але фактично першочергова ціль сама собою закрилась у 6-8 разів швидше, ніж думав🌝
-
us02web.zoom.us/j/86730762295?pwd=Mf78a2XzA5atIrkBLjMmaEmz3kgU3v.1 Безкоштовний зум з імміграційним адвокатом зараз .. цікаві теми обговорюють, особливо гуманітарна програма