Імміграція до Манітоби
-
В вузи процедура стандартна ( грошове забезпечення , лист і ТД)
-
Для школи взагалі не потрібно стаді перміт і візітор рекорд підійде якщо у батьків є ворк перміт
-
Лист потрібно якщо перміт на навчання в вузі
-
Там обмеження в тому перміті тільки школа
-
It is not true. I don’t want to discuss with you anything anymore. I only ban and delete people who are rude to others. Everybody can enter my group or my chat and watch it by their own eyes. I have no problem to translate at telegram or Facebook. I am not Putin, I don’t discriminate people according to their language or nationality.
-
Пані Нікіфорова як що торкатися теми діскрімініції тай особистих даних Ви на вашом каналі видаляете україномовних людей тай публікуете пости людей з їх особистою інформацією і щось там нема рядка про згоду людини про надавання своїх даних.
-
Особисту інформацію видалила. Pol' Будь-ласка, не треба постити особисті дані людей у групових чатах. Як треба, люди самі дізнаються
-
It is a pity that you teach people to behave like this in Canada. If you live here you should know that kind of behavior can have criminal circumstances as harassment. We all live here because Canada is a guarantor of our freedoms and safety. Tanya, Татьяна Святик you can remove me from your group if it is needed for calming down the atmosphere. But at least please explain to newcomers that people can have serious legal issues if they started to post somebody personal photos without permission and have discrimination talks.
-
Люди, будь ласка, ось є канал «про побутові питання життя в Вінніпезі і Манітобі». Там 2500 учасників. Там відповідають на всі питання. Welcome туди. Мова спілкування: українська і англійська. Якщо хтось не може/не хоче українською, а лише хоче російську, то будь ласка прошу до каналу пані Нікіфоровоі. t.me/ManitobaLife
-
якщо ви згадуєте Шевченка, то повинні знати, що він багато жив у росії, викупили з рабства його друзі з росії, жінка, яку він кохав, була з росії. а москалів у ті часи називали воєних, які служили у московській армії, а не кохатися з ними закликав Тарас Григорович тому що вони кидали дівчин, які вагітнили від них. у висновок можу сказати, що в вас є власна думка, також само як і в мене, а про "хороших руських" я ні слова не говорив, то вже ви самі надумали, щоб образитися
-
Та чую я про хороших руських щє з часів Шевченка і щось нічого не змінюється. Війна, вбивства україців триває як наслідок вимушена Імміграція . Кохайтеся чорнобриві да не с Москалями!!!