Імміграція до Манітоби
-
Робочій статус ділить на два, але зарахують не більше року
-
1 рік, навіть якщо бути на ворк пермітах 10
-
Доброго дня всім. Хотів Вас запитати можливо хтось знає. Якщо я маю відпрацьовано безперервно два роки Full-time у компанії. Але зараз я змінив роботу і маю два Part-Time що в сумі навіть більше ніж 40 години на тиждень. То питання таке чи маю я право з двома Part-Time подаватись по програмі SWO ? Чи для програми SWO має бути тільки Full-time. Всім дякую за відповідь.
-
SWO враховує роботу в минулому для зв'язку із провінцією. Якщо ви відпрацювали не менше 6 місяців фултайм і звільнилися, то можна подаватися на SWO. Врахуйте що там потрібно мова та settlement funds. Також врахуйте, що SWO зараз виключно для тих, хто йде через стратегічні ініціативи
-
Тут давно писали про випадки, коли давали 7 днів, щоб надати результати з мовного тесту.
-
Дякую за Вашу відповідь але як це зрозуміти ( settlement funds ) і також ( хто йде через стратегічні ініціативи). Що ви мали на увазі
-
Ще раз: для SWO береться досвід у минулому у Манітобі. Якщо ви відпрацювали 2 роки як фултайм, то можна. Чому ж ні. Але балів вам буде не досить. Остання вибірка: Skilled Worker Overseas Profiles that declared being directly invited by the MPNP under a strategic recruitment initiative. Number of Letters of Advice to Apply issued: 13 Ranking score of lowest-ranked candidate invited: 724
-
Дякую за відповідь. Але знову повертаючись до свого попереднього питання. Чи можна з двома Part-Time що в сумі більше як 40 годин на тиждень подаватись по SWO . Чи тільки повинен бути Full-time ? Дякую
-