Імміграція до Манітоби
-
Доброго дня всім. Хотів Вас запитати можливо хтось знає. Якщо я маю відпрацьовано безперервно два роки Full-time у компанії. Але зараз я змінив роботу і маю два Part-Time що в сумі навіть більше ніж 40 години на тиждень. То питання таке чи маю я право з двома Part-Time подаватись по програмі SWO ? Чи для програми SWO має бути тільки Full-time. Всім дякую за відповідь.
-
SWO враховує роботу в минулому для зв'язку із провінцією. Якщо ви відпрацювали не менше 6 місяців фултайм і звільнилися, то можна подаватися на SWO. Врахуйте що там потрібно мова та settlement funds. Також врахуйте, що SWO зараз виключно для тих, хто йде через стратегічні ініціативи
-
Тут давно писали про випадки, коли давали 7 днів, щоб надати результати з мовного тесту.
-
Дякую за Вашу відповідь але як це зрозуміти ( settlement funds ) і також ( хто йде через стратегічні ініціативи). Що ви мали на увазі
-
Ще раз: для SWO береться досвід у минулому у Манітобі. Якщо ви відпрацювали 2 роки як фултайм, то можна. Чому ж ні. Але балів вам буде не досить. Остання вибірка: Skilled Worker Overseas Profiles that declared being directly invited by the MPNP under a strategic recruitment initiative. Number of Letters of Advice to Apply issued: 13 Ranking score of lowest-ranked candidate invited: 724
-
Дякую за відповідь. Але знову повертаючись до свого попереднього питання. Чи можна з двома Part-Time що в сумі більше як 40 годин на тиждень подаватись по SWO . Чи тільки повинен бути Full-time ? Дякую
-
Ніякий лист від церкви чи організації вам не дасть запрошення через стратегічні ініціативи. Єдина акредитована укр організація для стратегічних ініціатив - КУК Манітоби. Наразі імміграційний комітет КУК не видає листа-підтримки для тих, хто приїхав по CUAET
-
Я так розумію ви не в Вінніпезі проживаєте, можливо rural програми вам підходять, але ми цього ніколи не знатимемо бо не маєм поняття де ви живете По SWM потрібна фул тайм від 6 місяців на момент подачі заявки, ongoing, той попередній досвід додасть тільки бали за досвід, За SWO можете забути, КУК не видає стратегічні запрошення власникам CUAET, хіба якщо ваша професія ін деманд і ви зможете отримати стратегічне запрошення від West Central Manitoba Municipality, але якщо вони й оберуть вас на це запрошення то будете вимушині переїхати туди куди запросять на роботу
-
Підкажіть хто робив, будь ласка!🙏 чи де можна про це почитати?