Імміграція до Манітоби
-
Ще раз: для SWO береться досвід у минулому у Манітобі. Якщо ви відпрацювали 2 роки як фултайм, то можна. Чому ж ні. Але балів вам буде не досить. Остання вибірка: Skilled Worker Overseas Profiles that declared being directly invited by the MPNP under a strategic recruitment initiative. Number of Letters of Advice to Apply issued: 13 Ranking score of lowest-ranked candidate invited: 724
-
Дякую за відповідь. Але знову повертаючись до свого попереднього питання. Чи можна з двома Part-Time що в сумі більше як 40 годин на тиждень подаватись по SWO . Чи тільки повинен бути Full-time ? Дякую
-
Ніякий лист від церкви чи організації вам не дасть запрошення через стратегічні ініціативи. Єдина акредитована укр організація для стратегічних ініціатив - КУК Манітоби. Наразі імміграційний комітет КУК не видає листа-підтримки для тих, хто приїхав по CUAET
-
Я так розумію ви не в Вінніпезі проживаєте, можливо rural програми вам підходять, але ми цього ніколи не знатимемо бо не маєм поняття де ви живете По SWM потрібна фул тайм від 6 місяців на момент подачі заявки, ongoing, той попередній досвід додасть тільки бали за досвід, За SWO можете забути, КУК не видає стратегічні запрошення власникам CUAET, хіба якщо ваша професія ін деманд і ви зможете отримати стратегічне запрошення від West Central Manitoba Municipality, але якщо вони й оберуть вас на це запрошення то будете вимушині переїхати туди куди запросять на роботу
-
Підкажіть хто робив, будь ласка!🙏 чи де можна про це почитати?
-
Доброго дня всім. Хотів Вас запитати щоб подаватись для прикладу на SWO робота Full-time. То моє питання полягає в тому: Full-time 32 години в тиждень вистачає чи повино бути 40 години на тиждень ? Можливо хтось знає, дякую за кожну відповідь.
-
Дякую за відповідь
-
30+ годин на тиждень
-
Підкажіть будь ласка,на якому етапі коли подався на фед.єтап не можна виїхати з Канади? І таке ще питання ворк перміт дійсний ще 2 роки а віза в паспорті 1 рік питання треба щось з візою робити вклеювати нову чи як?
-
Добрий день. Таке питання. Я отримав номінацію як працівник мед. сфери, подався на федеральний рівень, чекаю на АОР. Чи потрібно повідомляти усіх про зміну позиції в компанії? Мене турбує думка, що нова позиція не має "медичного" NOC. Чи можу я втратити номінацію якщо погоджусь на нову позицію?
-
По якій програмі ви йшли і по якій отриали LAA?
-
Вибірку пройшли за професією чи загальну?
-
Доброго дня,хто подавався на нову візу при заповненні за дружину запитують,що член вашої родини хоче робити в Канаді- що вказувати..?